به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی عصر امروز (پنجشنبه ۹ دی ماه) در نشست جمع بندی نظارت میدانی کارخانه تراکتورسازی تبریز که نمایندگان مردم تبریز ، آذرشهر و اسکو و مهندس اکبر فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی نیز حضور داشتند گفت: امروز از نزدیک ظرفیتها و قابلیتهای این واحد تولیدی را دیدیم، اقدامات ارزشمندی صورت گرفته و ظرفیت بالقوه ای وجود دارد.
نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس یازدهم ادامه داد: امنیت غذایی در بین کشورهای دنیا دارای اهمیت است و به امنیت ملی گره خورده است در کشور ما نیز علیرغم وجود قابلیت ها، از ظرفیت بخش کشاورزی به خوبی استفاده نشده، با استفاده از ظرفیت این حوزه می توانیم در زمینه ارزآوری فضای خوبی را ایجاد کنیم.
وی با تاکید بر اینکه متاسفانه به اقتصاد مقاومتی و رونق و جهش تولید عمل نشده است، تصریح کرد: می توان گفت تحریم ها برای کشور ۲۰ درصد مشکل ایجاد کرده است، اما ۸۰ درصد مشکلات موجود ناشی از سوء مدیریت است.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در کارخانه تراکتورسازی ظرفیتها و قابلیتها پای کار آمده، اما از آن حمایت نشده است، ادامه داد: فضای بخش کشاورزی به واسطه بی تدبیری ها شکننده شده و سفره مردم و کشاورزان کوچکتر شده است، از سوی دیگر دستهای پشت پرده در حوزه نهاده های دامی، چالش ایجاد می کند.
وی با تاکید بر اینکه بخش کشاورزی برای ما دارای اهمیت است و باید در این حوزه در قالب نقشه راه حرکت کنیم، عنوان کرد: رویکرد کمیسیون کشاورزی رو به جلو بوده و تاکنون طرحهای خوبی تصویب کرده ایم، این طرحها شامل طرح امنیت غذایی نیز می شود در این طرح مباحثی در زمینه صدور اسناد اراضی و تامین سوخت ادوات کشاورزی مدنظر قرار گرفته شده و بسیاری از کاستی ها را رفع می کند.
عسکری افزود: در گذشته قیمت محصولات با نگاه بالا به پایین در شورای اقتصادی تعیین می شد، اما با اقدام کمیسیون کشاورزی در حال حاضر شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی تشکیل شده که در آن کفه ترازو به نفع کشاورزان است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم اضافه کرد: کمیسیون کشاورزی در حال تهیه طرح هایی در حوزه رونق صادرات، جلوگیری از زمین خواری و واگذاری اراضی است.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قصد داریم فضا را به گونه ای پیش ببریم که کشاورزان با میل و رغبت فعالیت کنند، گفت: در حال حاضر نیازمند تراکتور با قدرت موتور بالا هستیم، حدود ۳۰ هزار متقاضی خرید تراکتور در صف قرار گرفته اند، با وجود این شرایط اما باید مازاد تولید صادر شود.
وی با تاکید بر اینکه در زمینه قیمت تراکتور نشست های زیادی در کمیسیون کشاورزی مجلس تشکیل شده است، ادامه داد: در ابتدای سالجاری محصولات تراکتورسازی حدود ۳۰ درصد افزایش قیمت داشتند، جهش قیمتی مجدد به کشاورزان آسیب جدی وارد می کند.
عسکری با اشاره به اینکه در زمینه تعیین قیمت تراکتور نمی توان با برگزاری یک نشست اظهارنظر کرد، گفت: روز یکشنبه هفته آینده با حضور دستگاه های متولی، مدیرعامل تراکتورسازی، نمایندگان استان آذربایجان شرقی، وزرای جهادکشاورزی و اقتصاد، مدیرعامل بانک مرکزی و بانکهای عامل نشستی در زمینه تامین اعتبار مورد نیاز کارخانه تراکتورسازی برگزار می شود.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه با بروز برخی مشکلات، انگیزه کشاورزان در حال از بین رفتن است.
معینالدین سعیدی نماینده مردم چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس نیز با بیان اینکه این کمیسیون تلاش خواهد کرد در بحث قیمت تراکتور منافع کشاورزان را لحاظ نماید گفت: باید تلاش کنیم شرکت تراکتورسازی هم به کار خود ادامه دهد.
عسکري در نشست جمع بندي نظارت ميداني کارخانه تراکتورسازي تبريز:
بخش کشاورزی تحمل افزایش قیمت تراکتور را ندارد/ ۳۰ هزار متقاضی در صف خرید قرار دارند
یاز اکو - رئيس کميسيون کشاورزي مجلس با بيان اينکه ۳۰ هزار متقاضي در صف خريد تراکتور قرار دارند، بيان کرد: در ابتداي سالجاري محصولات شرکت تراکتورسازي حدود ۳۰ درصد افزايش قيمت داشت و فضاي شکننده بخش کشاورزي تحمل افزايش مجدد قيمت تراکتور را ندارد.
لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=44497
- ارسال توسط : darvazeban2
- بدون دیدگاه