به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از دیلی صباح سالیوان به خبرنگاران در کاخ سفید گفت: «ما همچنان شاهد نشانههایی از تشدید تنش روابط با اوکراین روسیه از جمله ورود نیروهای جدید به مرز اوکراین هستیم.
وی گفت: «اگر ولادیمیر پوتین تصمیم به صدور دستور بدهد، تهاجم ممکن است در هر زمانی آغاز شود.
وی افزود: «این ممکن است در طول بازیهای المپیک آغاز شود، علیرغم گمانهزنیهای فراوان مبنی بر اینکه این اتفاق تنها پس از المپیک رخ خواهد داد.»
سالیوان گفت :ایالات متحده اطلاعات قطعی مبنی بر دستور تهاجم به دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، ندارد.
وی گفت :تمام قطعات پازل برای یک عملیات نظامی بزرگ که می تواند “به سرعت” آغاز شود، آماده است.
سالیوان گفت: “ریسک به اندازه کافی زیاد است و تهدید اکنون به اندازه کافی فوری است و احتیاط ایجاب می کند که اکنون زمان ترک است.”
سالیوان گفت: ما نمی گوییم که رئیس جمهور پوتین تصمیمی گرفته است.
وی تاکید کرد: «آنچه ما میگوییم این است که بر اساس آنچه در میدان میبینیم و اطلاعات تحلیلگران ، نگرانی ها جدی شده است.
در همین حال، ایالات متحده قصد دارد 3000 نیروی اضافی را از لشکر 82 هوابرد به لهستان بفرستد که طی چند روز آینده این نیروها را ترک خواهند کرد.
این 3000 نیروی هوابرد مستقر در فورت براگ در کارولینای شمالی قبلاً در اواخر ژانویه به درخواست جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در حالت آماده باش قرار گرفتند.
یک مقام ارشد دفاعی گفت: در روزهای آینده پایگاه را ترک خواهند کرد و انتظار می رود اوایل هفته آینده به لهستان برسند.
