• امروز : یکشنبه - ۴ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
10

حجم سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ترکیه در سال ۲۰۲۱ به ۱۴٫۲ میلیارد دلار رسید

  • کد خبر : 50768
  • 25 بهمن 1400 - 12:00
حجم سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ترکیه در سال ۲۰۲۱ به ۱۴٫۲ میلیارد دلار رسید
یاز اکو - یک مقام ارشد ترکیه گفت: افزایش قابل توجهی در جریان سرمایه گذاری خارجی در ترکیه در سال 2021 روی داده که حتی از سطح قبل از همه گیری ویروس کرونا نیز فراتر رفته است.

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از دیلی صباح بوراک دغلی اوغلو، رئیس دفتر سرمایه گذاری ریاست جمهوری گفت: سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) نسبت به سال گذشته ۸۱ درصد افزایش یافته و به ۱۴٫۲ میلیارد دلار رسیده است.

دغلی اوغلو گفت: این رقم بالاتر از ورودی FDI است که از سال ۲۰۱۶ به کشور ما وارد شده است.

وی افزود:این رقم از حدود ۸ میلیارد دلار سرمایه گذاری مستقیم خارجی در سال ۲۰۲۰ افزایش یافته است.

داقلی اوغلو گفت : سرمایه گذاری های ترکیه در سال ۲۰۲۰، ۱۸ درصد کاهش یافته است، در حالی که در سطح جهانی این رقم ۳۵ درصد کاهش دارد.

بر اساس گزارش کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد (UNCTAD)، سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی جهانی در سال ۲۰۲۰ به حدود ۹۲۹ میلیارد دلار کاهش یافته است.

دغلی اوغلو گفت: به نظر می رسد ترکیه از میانگین سالانه ورودی سرمایه گذاری مستقیم خارجی در سال های قبل از شیوع کرونا نیز فراتر رفته است.

تغییر خروجی

ترکیه در سال گذشته توجه ویژه ای از سوی سرمایه گذاران را شاهد بوده است،بسیاری از شرکت‌ها اعلام کردند که قصد دارند بخشی از تولید خود را به ترکیه منتقل کنند تا مشکلات زنجیره تامین جهانی و افزایش هزینه‌های حمل و نقل را به حداقل برسانند.

اختلالات اقتصاد جهانی در طول همه‌گیری، زنجیره‌های تامین را در تمام قاره‌ها بر هم زد و جهان را از انبوهی از کالاها و خدمات از قطعات خودرو و ریزتراشه‌ها گرفته تا کشتی‌های کانتینری که کالاها را از طریق دریاها حمل می‌کنند، با کمبود مواجه کرد.

داقلی اوغلو گفت:ترکیه در حال تقویت جایگاه خود در زنجیره تامین جهانی است و سرمایه گذاران بین المللی در حال افزایش دارایی های خود در ترکیه هستند.

انگلیس سرمایه گذار برتر

وی خاطرنشان کرد : بریتانیا در سال گذشته سرمایه‌گذار شماره یک ترکیه بود و پس از آن ایالات متحده، هلند، سوئیس، امارات متحده عربی (امارات متحده عربی)، آلمان، لوکزامبورگ، کره جنوبی، ژاپن و ایرلند قرار دارند.

دغلی اوغلو گفت: تجارت عمده و خرده فروشی، صنعت تولید، فناوری اطلاعات و ارتباطات، خدمات مالی و فعالیت های حمل و نقل-ذخیره سازی از جمله بخش هایی بودند که بیشترین سرمایه گذاری را دریافت کردند.

وی افزود: بخش عمده‌فروشی و خرده‌فروشی شامل سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌های موفق فناوری است که در این زمینه فعالیت می‌کنند. با نگاهی به زیرمجموعه‌های تولید که یکی دیگر از بخش‌های مهم در سرمایه‌گذاری است، متوجه می شویم که تولید وسایل نقلیه حمل‌ونقل، مواد شیمیایی، رایانه، تجهیزات الکترونیکی و نوری، محصولات غذایی و آشامیدنی خودنمایی می‌کند.

هیئت رقابت (RK) ماه گذشته اعلام کرد که ادغام ها و تملک ها (M&A) در ترکیه در سال ۲۰۲۱ بالغ بر ۴۲٫۶ میلیارد لیره علاوه بر هفت معامله خصوصی سازی که مجموعاً ۹۵ میلیارد لیره بوده است.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=50768

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});