رسول خالقی، در گفتگو با یازاکو با بیان اینکه مسیر طرح ایدهی دانشبنیان و فناورانه تا تجاریسازی و تولید انبوه آن محصول نیازمند تعریف جایگاه هریک از عوامل دخیل در این فرایند است، گفت: این مجموعه در مدلی به نام زیست بوم نوآوری و فناوری تعریف شده که در سطح ملی و شرکتهای دانش بنیان گفتمانی جدید است و هدف این است تا هریک از عوامل نقش خود را در طرح ایده تا تولید انبوه و تجاریسازی بدانند.
مشاور دانش بنیان شرکتهای معتبر ملی اظهار کرد: مجموعههای صنعتی که نقش نمونهسازی را دارند تا واحدهایی که نقش انبوهسازی و تجاریسازی این محصولات را دارند به همراه صاحبان ایدههای فناورانه باید جایگاه خود و انتظارات از دیگر بخشها را بدانند تا مسیر درستی طی شود.
خالقی بیان کرد: ظرفیتهای مختلفی در این زیست بوم از جمله صندوقهای پژوهش و فناوری و صندوق فناوری و نوآوری وجود دارد و معاونت فناوری و نوآوری ریاست جمهوری با لیدری مجموعههای دانش بنیان توانسته حمایت موثری از تحقق این ظرفیتها ایجاد کند.
گفتمان زیست بوم نوآوری و فناوری نیازمند تبیین
یازاکو _ مدیرمرکز نوآوری تعاون آذربایجانشرقی گفت: درصورتی که مجموعههای صنعتی و اقتصادی و فعالان دانش بنیان جایگاه خود در زیست بوم نوآوری و فناوری را بدانند خیلی سریعتر میتوانیم محصولات دانش بنیان را در سطح ملی و استانی تولید کنیم.
لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=51305
- ارسال توسط : darvazeban2
- منبع : یازاکو
- بدون دیدگاه