به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از دیلی صباح سال گذشته ۱۷ گیگاوات ظرفیت جدید در اروپا نصب شده است که ۱۱ گیگاوات از این ظرفیت از ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا تامین شد.
ظرفیت بادی خشکی ۸۱ درصد از تاسیسات را تشکیل می داد.
بر اساس این گزارش، بریتانیا با ۲٫۶۴ گیگاوات بیشترین نیروگاه بادی را در سال گذشته داشته است.
در این مدت، ۳۲۸ مگاوات (MW) مزارع بادی خشکی و ۲٫۳۱ گیگاوات مزارع بادی فراساحلی در بریتانیا نصب شد.
پس از انگلستان، سوئد با ۲٫۱۰ گیگاوات تاسیسات و آلمان با ۱٫۹۲ گیگاوات قرار دارند.
گزارش قبلی WindEurope تأیید کرده بود که انرژی بادی همچنان یک سرمایه گذاری جذاب با منابع مالی فراوان برای سرمایه گذاری در این بخش است.
با این حال، WindEurope در این گزارش توصیه کرد : اتحادیه اروپا و طرحهای احیای اقتصاد ملی با قرارداد سبز اروپا برای کمک به تسریع انتقال به سیستم انرژی کم کربن هماهنگ شوند.
بر اساس گزارش شرکت انتقال برق ترکیه (TEIAŞ) در ۲۸ نوامبر، برق بادی برای اولین بار در تاریخ این کشور با سهم ۲۲٫۶ درصدی به بزرگترین منبع تولید برق ترکیه تبدیل شد.
ترکیه امنیت تامین انرژی خود را به عنوان یکی از ستون های اصلی استراتژی انرژی خود در اولویت قرار داده است که منجر به تلاش هایی برای افزایش سرمایه گذاری در بخش انرژی پاک می شود.
ترکیه در دهه گذشته شاهد تنوع قابل توجهی در ترکیب انرژی خود به ویژه از طریق رشد تولید برق تجدیدپذیر بوده است.
ظرفیت بادی و تولید تجهیزات بادی ترکیه به حدی افزایش یافته است که اکنون به عنوان یکی از ۱۰ بازار بزرگ جهان در رتبه بندی قرار می گیرد.
رشد در این بخش باعث شده است که ترکیه در سال ۲۰۲۰ به پنجمین تولیدکننده بزرگ تجهیزات در اروپا تبدیل شود.
این رشد همچنین به ترکیه کمک کرده تا صادرات خود را به ۴۵ کشور در شش قاره گسترش دهد.
از ۷۷ تولیدکننده تجهیزات بادی در ترکیه، ۷۰ درصد درآمد خود را از صادرات تجهیزات به دست می آورند.
بر اساس آمار WindEurope، انجمنی که از انرژی باد در اروپا و سراسر جهان حمایت می کند، ترکیه با بیش از ۱ میلیارد یورو (۱٫۱۷ میلیارد دلار) سرمایه گذاری در انرژی بادی زمینی در سال ۲۰۲۰ در میان پنج کشور اروپایی برتر، قرار گرفته است که بیشترین سرمایه گذاری را در انرژی بادی انجام داده اند.