به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایسنا، اکبر فرج نیا روز سهشنبه، ۱۷ اسفند ماه، در نشست خبری اظهار کرد: طبق مصوبهی هیأت دولت از اول بهمن ماه سالجاری هزینهی برق مشترکین پر مصرف با تعرفههای جدید محاسبه میشود.
وی در رابطه با اپلیکیشن برق من یادآور شد: در کنار ایجاد سامانه و اپلیکیشن برق من، خدمات غیر حضوری سامانه برق من ارائه میشود که در آن پلههایی نیز تعیین شده است.
وی در ارتباط با پلههای در نظر گرفته شده برای مشترکین نیز گفت: تعرفهی جدید شامل مشترکین پله اول که عموما خوش مصرف و کم مصرف هستند، نمیشود و پله دوم ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلووات است که بر اساس هر کیلو وات ساعت ۳۴۵۹ ریال، ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلووات ۵۷۶۶ ریال و بالای ۴۰۰ کیلو وات به ازای هر کیلو وات ساعت ۸۰۷۲ ریال حساب خواهد شد.
فرجنیا افزود: در تابستان نیز پلهی دوم ۳۰۰ تا ۴۵۰ کیلو وات بود که بهازای هر کیلووات ساعت ۴۶۱۳ ریال، ۴۵۰ تا ۶۰۰ کیلووات ۷۶۸۸ ریال و بالای ۶۰۰ کیلو وات بهازای هر کیلو وات ساعت ۱۰ هزار و ۷۶۳ ریال است که البته این پلهها برای مصارف خانگی هستند.
وی خاطرنشان کرد: جامعهی هدف ما مشترکین پر مصرف است تا با رعایت نکات لازم و مدیریت مصرف به زیر الگوی مصرف بازگردند.
وی اضافه کرد: در این اپلیکیشن افرادی که در سامانه ثبت نام کردهاند میتوانند مصرف دورههای گذشته، مبالغ مصرفی و پرداختی و پلههای مصرفی خود را مشاهده کنند.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی گفت: نیاز داریم، جامعه هدف خود را گسترش دهیم تا افراد از خدمات برق من و حوزهی مدیریت مصرف اطلاع داشته و با تغییرات جزیی به زیر الگوی مصرف برگردند.
وی همچنین متذکر شد: وزارت نیرو در راستای مدیریت منابع و حرکت مشترکین به سمت الگوی مصرف به نصب کنتورهای هوشمند کنترل پذیر و رویت پذیری روی آورده است که مشترکین پر مصرف در اولویت آن قرار دارند تا هر لحظه با مشترکین ارتباط داشته و وضعیت آنها را رصد کنیم.
وی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم دوران بدون قطعی برق را بهویژه در تابستان سپری کنیم که از تمامی ظرفیت و پتانسیلهای وزارت نیرو برای این هدف استفاده میکنیم اما همچنان ناترازی وجود دارد.
فرج نیا یادآور شد: سال آینده ۶۰۰۰ مگاوات برق در کل کشور وارد مدار میشود که انتظار داریم با همکاری صنایع، کمبود تولید را جبران کنیم.
وی در بخش دیگر سخنان خود اظهار کرد: ۲۴ درصد مصارف استان ما کشاورزی و ۳۰ درصد آنها صنعتی هست و از نظر تعداد ۷۶.۷ درصد مشترکین ما خانگی، ۰.۶ درصد آنها صنعتی، ۲.۱ درصد کشاورزی، ۱۷.۱ درصد سایر مصارف تجاری و ۰.۵ درصد معابر است.
تحویل ۱۳۰ سلول خورشیدی به عشایر استان
وی با تاکید بر اینکه تاکنون ۱۳۰ سلول خورشیدی به عشایر استان تحویل داده شده است، بیان کرد: وزارت نیرو در نظر دارد تا پنج سال آینده شبکه برق کل روستاها را تعویض و نو کند و تمامی روستاها نیز از نعمت برق بهرهمند شوند؛ فاز اول آن اواخر مهر سالجاری با هدف گذاری ۴۷۲ روستا آغاز شد که با تلاش و همت همکاران، ۱۵۰ روستا به تمام رسید و بقیه در دست اقدام هستند اما در استان ما هیچ روستای بالای ۱۰ خانواری وجود ندارد که به برق مجهز نباشد.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی تاکید کرد: ۲۵۰ کیلومتر کابل به علت فرسودگی، تخریب و یا سرقت در سالجاری تعویض شده است که برای مقابله با سرقت در تمامی شهرستانهای استان، گشت شبانه انجام میشود و دستگاه ضد سرقت در ترانسها نیز نصب شده است.
وی در پایان در خصوص دستگاههای استخراج رمز ارز غیر مجاز نیز افزود: ۹۶۰۰ دستگاه استخراج رمز ارز غیر مجاز از سال ۹۸ در استان کشف شده است که خوشبختانه هر فردی که بخواهد، مزرعهای از این دستگاهها داشته باشد، برق آنها را تامین میکنیم و تاکنون به سه مزرعه در استان مجوز داده شده است.