به گزارش خبرنگار پایگاه خبری یاز اکو، بهمن نقیپور عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان این خبر افزود: داروی مزولازنین که برای درمان بیماری التهاب روده به کار می رود تولید آن بعد از یک سال توقف به دلیل مسائل مربوط به اخذ مجوز از ۴ ماه پیش شروع شده است.
نقیپور تاکید کرد: تولید این دارو حدود دو میلیون و ۸۰۰ هزار دلار صرفهجویی ارزی برای کشور دارد.
وی در ادامه در تشریح شرایط کرونایی در استان با اشاره به اینکه در حال گذر از پیک ششم هستیم، گفت: روند بستریهای سرپایی و میزان مرگ و میر نسبت به هفتههای قبل کاهش یافته است و امروز هفت نفر فوتی کرونایی در استان داشتیم.
نقیپور گفت: تاکنون ۹۴ درصد جمعیت استان دُز اول، ۸۵ درصد دُز دوم و ۴۱ درصد دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و در حال حاضر در تزریق دُز اول رتبه ۴ کشوری، دُز دوم رتبه پنج کشوری و دُز سوم رتبه یک کشوری را دارا هستیم.
وی در ادامه از انتقال بیمارستان کودکان به بیمارستان مردانیآذر خبر داد و افزود: تا امروز پنج بخش به بیمارستان مردانیآذر منتقل شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی و پژوهشگاه ربعرشیدی را از دیگر پروژههای در دست اجرا دانست و اضافه کرد: این پروژه ها به دلیل بحث مالی و بدهی های دانشگاه کند پیش می رود با این حال حدود ۲۳۰ میلیارد تومان از بدهیها را ظرف پنج ماه به صورت تهاطر پرداخت کرده ایم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از صادرات محصولات دانش بنیان در حوزه پزشکی خبر داد.
وی از آمادهسازی کلین روم جهت تولید واکسنهای مختلف با اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی خبر داد و افزود: در این بخش تولید واکسن و داروهای ضد سرطان انجام میشود.