به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، علی جعفری آذر روز دوشنبه، افزود: با توجه به اینکه این بیمارستان اخیرا” به طور رسمی راه اندازی شده و تمامی امکانات و بیماران بیمارستان قدیم کودکان به این محل جدید منتقل شده است، مشکلات عدیده ای برای بیماران و همراهان وجود دارد که باید با همکاری تمامی دستگاه های اجرایی اقدام به رفع آنها شود.
وی به بازدید اخیر خود از بیمارستان کودکان اشاره و اضافه کرد: هر چند از یک سال قبل مقدمات راه اندازی این مرکز درمانی شروع شده، اما مشکلاتی در زمینه ایاب و ذهاب، راه های دسترسی و امور مربوط به آب و فاضلاب آن وجود دارد که باید در نشست تخصصی و ویژه نسبت به ارایه راهکارهای رفع آنها اقدام کرد.
جعفری آذر یکی از مشکلات مهم بیمارستان کودکان تبریز را نحوه رفت و آمد به این محل بیان کرد و یادآور شد: با توجه به اینکه این بیمارستان در حوزه استحفاظی باسمنج قرار گرفته است، باید با هماهنگی شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه و نیز راهنمایی و رانندگی و شهرداری تبریز و باسمنج جلسه ای برگزار و تصمیمات نهایی در این خصوص اتخاذ شود.
وی لازمه رفع مشکلات کنونی بیمارستان کودکان مردانی آذر تبریز را همکاری و همیاری دستگاه های مختلف اجرایی اعم از دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری، شرکت واحد اتوبوسرانی، آب و فاضلاب، برق و راهنمایی و رانندگی دانست و گفت: بدون تردید رفع این همه مشکل از عهده دانشگاه علوم پزشکی خارج است.
فرماندار تبریز با بیان اینکه بیمارستان تخصصی کودکان با ۵۴۰ تختخواب نه تنها برای این شهرستان، بلکه برای کل استان خدمات رسانی می کند، افزود: علاوه بر آذربایجان شرقی از سایر استان های همجوار نیز بیمارانی در این مرکز درمانی وجود دارد که این امر ضرورت رفع مشکلات را اجتناب ناپذیر کرده است.