به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، عابدین خرّم در جلسهی ستاد آبرسانی به روستاهای استان، با اشاره به تشکیل قرارگاه امام حسن مجتبی(ع)، اظهار کرد: این قرارگاه با هدف هماهنگی و انسجامبخشی به اقدامات حوزه محرومیتزدایی در بخش آبرسانی به روستاها تشکیل شده است.
وی ادامه داد: با تشکیل این قرارگاه، تمامی دستگاهها و مجموعههای ستادی برای حل مشکلات موجود در روستاهای استان پای کار آمدهاند و با همدلی و همکاری بیشتر تلاش میکنند تا با ایجاد امکانات در روستاها از مهاجرت روستاییان جلوگیری شود.
خرّم با تأکید بر ایجاد زندگی پایدار در روستاها با تأمین امکانات زیرساختی، گفت: باید نظارت جدی در اجرای پروژهها وجود داشته باشد و موانع آنها به موقع اعلام شود تا در صورت نیاز برای رفع آنها اقدام کنیم.
وی اظهار کرد: بحث فنی و زمانبندی اجرای آبرسانی به روستاهای استان توسط قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) به جد پیگیری شود و اعتبارات آن نیز با روند پیشرفت پروژه تزریق شود.
استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: مطالعات پروژههای آبرسانی باید دقیق و کامل انجام شود و نباید حجم کار باعث شود که کیفیت کار کاهش یابد.
وی با تاکید بر اینکه از جمله اولویتهای مهم مدیریت ارشد استان پیگیری مسایل و معضلات روستاییان است، گفت: مسئولان استان موظف هستند حل مشکلات روستاییان را در اولویت کاری خود قرار دهند.
۷۰۰ روستای آذربایجانشرقی با مشکلات آب مواجه هستند
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه ۷۰۰ روستا در استان با مشکل آب مواجه هستند، افزود: سال گذشته پروژه آبرسانی به ۱۲۱ روستا با بیش از ۱۱ هزار خانوار در شهرستانهای کلیبر، خداآفرین، ورزقان و هشترود به قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) واگذار شد که براساس قرارداد تا تیرماه امسال ۵۰ درصد پروژه باید به اتمام برسد.
محمد خانی ادامه داد: با توجه به فعالیت قرارگاه تلاش میکنیم تعداد روستاهای منعقد شده در قرارداد را به ۵۰۰ روستا افزایش دهیم تا مشکلات آبی سایر روستاها نیز رفع شود.
یوسف غفارزاده، مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان شرقی نیز در این جلسه تاکید کرد: موضوع آبرسانی به ۷۰۰ روستای استان در راستای تامین آب از منابع مطمئن مطرح است و برای ۱۲۱ روستا تامین آب از رودخانه ارس، سد حاجیلارچای و چاههای هشترود در نظر گرفته شده است.