• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
6

بزرگراه تبریز – اهر ۵۸ میلیارد تومان از بودجه امسال اعتبار می‌گیرد

  • کد خبر : 61118
  • 16 اردیبهشت 1401 - 19:00
بزرگراه تبریز – اهر ۵۸ میلیارد تومان از بودجه امسال اعتبار می‌گیرد
یاز اکو - نماینده اهر در خانه ملت گفت: از ردیف اعتباری بودجه امسال ۵۸ میلیارد تومان برای بهره برداری و زیربار ترافیک رفتن بزرگراه تبریز - اهر در نظر گرفته شده است.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، احمد محرم زاده در نشست خبری گفت: در سال گذشته تنها هفت کیلومتر از بزرگراه اهر-تبریز به خاطر خاکریزی و حجم بالای عملیات باقیمانده بود که باپیگیری‌های زیاد این هفت کیلومتر که خطرناکترین قسمت مسیر نیز بود، به پایان رسید و هم اکنون تنها پل‌های زیرگذر و روگذر در سه راهی هریس، ۳.۵ کیلومتری گویجه بئل و کمربند جنوبی اهر که به این پروژه اضافه شده است، باقی مانده است.

وی ضمن گلایه‌ از کندی عملیات ساخت زیرگذر مقابل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر نیز افزود: با پیگیری‌های انجام شده برای تسریع در عملیات ساخت و بهره برداری از این زیرگذر امیدواریم تا آخر مرداد ماه امسال این پروژه به اتمام برسد.

محرم زاده همچنین با اشاره به انجام عملیات اجرایی بزرگراه اهر-مشگین شهر توسط قرارگاه خاتم الانبیا(ص) افزود: با پیگیری‌هایی که با وزیر و مسئولان ارشد کشوری و استانی در این زمینه انجام شد، به میزان ۶۸۰ میلیارد ریال از بودجه امسال برای تکمیل این بزرگراه تخصیص یافت که عملیات اجرایی این بزرگراه به خوبی در حال اجرا است و تا پنج ماهه اول امسال آسفالت ۶ کیلومتر از این مسیر انجام و در ادامه نیز عملیات خاک برداری، سنگبرداری و حفر یک تونل از دو تونل ابلاغ شده به طول ۵۰۰ متر آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به بهسازی و آسفالت ۸۳ کیلومتر از راه‌های روستایی در دو سال اخیر افزود: در صورت اتمام این ۸۳ کیلومتر، ۸۸ درصد روستاهای اهر از راه آسفالت برخوردار خواهند بود.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی، وجود معادن در منطقه را ظرفیت مناسب برای ایجاد اشتغال، تولید، اقتصاد پایدار، توسعه و پیشرفت برشمرد و یادآور شد: معادن فعال منطقه در کنار فعالیت، ایجاد اشتغال و سرمایه باید مسیر روستاهایی که ماشین آلات سنگین آنها عبور می‌کنند و باعث از بین رفتن آسفالت و جاده‌ها نسبت به بهسازی و آسفالت این مسیرها هزینه و اقدام کنند.

وی از اختصاص سهمیه ۸۶۰۰ واحد مسکن برای شهرستان اهر نیز خبر داد و گفت: تاکنون احداث ۵۰۰ واحد از این مساکن در این شهرستان آغاز شده است و امیدواریم تا پایان چهارسال ساخت این ۸۶۰۰ واحد مسکن تکمیل و به متقاضیان واجد شرایط تحویل داده شود.

محرم زاده همچنین از ایجاد دانشکده مامایی و پرستاری بعد از سالها وقفه در شهرستان اهر خبر داد و گفت: با ایجاد این دانشکده زمینه‌ تحصیل علاقه‌مندان به این رشته‌ها در این شهرستان فراهم خواهد شد.

وی از افزایش تخت‌های بیمارستانی در بیمارستان باقرالعلوم(ع) شهرستان اهر نیز خبر داد و افزود: با توجه به ۱۶۳ تختخوابی بود این بیمارستان امسال توانستیم تعداد ۶۲ تخت دیگر در بخش‌های مختلف این بیمارستان اضافه کنیم و این بیمارستان را به ۲۲۵ تختخوابی ارتقاء دهیم.

محرم زاده گفت: با پیگیری‌های چند ساله در خصوص دستگاه (ام آر آی) و نصب و راه اندازی این دستگاه در بیمارستان باقرالعلوم بالاخره مراحل خرید، نصب و راه اندازی این دستگاه در چند روز گذشته به پایان رسید .

نماینده اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی همچنین افزود: متاسفانه در حال حاضر فضای اورژانس شهرستان اهر در بیمارستان باقرالعلوم(ع) جوابگوی بیماران فوری، اورژانسی، تصادفی و… نبوده و طی موافقت اصولی که برای توسعه یا ایجاد فضای جدید انجام شده است، به زودی شاهد توسعه و تجهیز این مرکز اورژانسی شهرستان خواهیم بود.

وی از ایجاد پلی کلینیک(کلینیک شبانه روزی) با تجهیزات کامل پزشکی در شهرستان اهر برای استفاده بیماران و افراد تحت پوشش تامین اجتماعی خبر داد و گفت: در دیداری که با مدیرکل هلال احمر استان داشتیم، مقرر شد قسمتی از بیمارستان قدیم اهر به مرکز ارائه‌ خدمات درمانی و بهداشتی اختصاص یابد و خوشبختانه طبق موافق انجام شده در ۶ ماهه اول سال اقدامات این کار انجام و خدمات طبق تعرفه دولتی در این مکان انجام خواهد شد.

پرداخت سهم یک درصدی روستاها از درآمد معادن ضروری است

فرماندار اهر نیز در این نشست خبری بر لزوم پرداخت سهم یک درصدی روستاها جهت توسعه زیرساخت ها از درآمد معادن شهرستان تاکید کرد.

ابوالفضل غنی زاده گفت: معادن فعال این شهرستان باید نسبت به مشخص کردن سهم یک درصد از درآمد معادن را برای توسعه و پیشرفت زیرساخت های روستاها مشخص و اینکه اگر پرداخت شده در چه محل‌هایی هزینه شده اند گزارش دهند.

وی در ادامه بر ضرورت ایجاد خانه خبر و مطبوعات در شهرستان اهر نیز تاکید کرد و افزود: رسانه‌های اهر از نظر ظرفیت تولید محتوا و پیگیری حرف‌های زیادی برای گفتن دارند اما باید فعالیت‌های رسانه‌ای را در شهرستان به سمت تخصصی در حوزه‌های مختلف سوق دهیم و حمایت کنیم. 

غنی‌زاده از نماینده محترم مجلس شورای اسلامی نیز خواست تا برای بهره‌مندی خبرنگاران اهری از کارگاههای آموزشی و آموزش‌های تخصصی و حتی تربیت خبرنگاران متخصص در حوزه‌های مختلف حمایت کند.

وی خاطرنشان کرد: در دهه‌ی هشتاد شمسی شهرستان اهر از نظر تعدد رسانه همانند شرایط فعلی نبود، اظهار داشت: در آن دوران نشریه‌ای به نام ارسباران وجود داشت و سپس نشریه گویا متولد شد تا صدای گویای مردم اهر و ارسباران باشد.

فرماندار اهر ادامه داد: رسانه‌ها رُکن چهارم دمکراسی هستند و در کشورهای توسعه‌یافته مقامات از قانون‌گذاری تا اجرا ، تحت نظارت خبرنگاران و روزنامه‌نگاران هستند، البته قدرت و نفوذ رسانه و خبرنگار حتی از سیاستمداران نیز بالاتر بوده و دلیل آن‌هم پیگیری و حضور مداوم خبرنگاران در مسائل مهم و امورات تخصصی جامعه است. 

غنی‌زاده اضافه کرد: همه بر وجود معادن و ظرفیت‌های آن واقف‌اند، اگر به معادن کرمان و خدمات اجتماعی آن در کرمان و حتی خوزستان به‌عنوان الگوی داخلی نگاه کنیم و این به مثابه این نیست که در خارج از کشور در حوزه پیشرفت  الگویی پیدا نکنیم. خدمات معادن در کرمان با منطقه‌ی ارسباران و اهر اصلاً قابل مقایسه نیست، در حالی که در اهر به نوعی به موضوعات حقوق مالکانه ، حق ارتفاق و انتفاع به طریق اولی حقوق مکتسبه برای برقراری عدالت اجتماعی و پیشرفت و ترقی علمی و اقتصادی یک جامعه مورد توجه قرار نگرفته است. 

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=61118

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});