به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، عابدین خرّم استاندار آذربایجان شرقی در نخستین جلسه شورای اداری استان در سال ۱۴۰۱، اظهار داشت: همه مسئولان باید با وحدت گفتمانی پیش بروند و آثار و نتایج تصمیمات و اقدامات دولت را برای مردم توضیح دهند.
وی افزود: هدف دولت از اجرای هدفمندی یارانه آرد، حمایت بیشتر از دهکهای پایین جامعه و توزیع یارانه به صورت هدفمند در بین اقشار مردم است که میتواند تعادل را در جامعه ایجاد کند.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه یارانه اختصاص یافته به کالاهای اساسی در کشور، به اندازه یک جمعیت ۱۲۰ میلیونی است، گفت: بخش عمده این کالاها بهدلیل قیمت ارزان آنها به صورت قاچاق از کشور خارج میشود که برای مدیریت هدفمند آن، دولت مجبور شد قانونی که سالهای گذشته تصویب شده ولی اجریی نشده بود را اجرا کند.
وی خاطرنشان کرد: هدفمندی یارانهها در حوزه آرد و نان باعث مدیریت مصرف در این حوزه شده و از قاچاق آرد نیز جلوگیری میکند.
خرّم گفت: برای تأمین مواد مورد نیاز صنایع غذایی استان تدبیر لازم اندیشیده شده است تا متناسب با قیمتهای مصوب مواد اولیه و نیازمندیها در اختیار آنها قرار گیرد.
وی تاکید کرد: رسانهها نیز باید ابعاد این تصمیم دولت را بهصورت کامل برای مردم توضیح دهند تا نگرانیهایی بخشی از آنها که به حق است رفع شود.
استاندار آذربایجان شرقی به برنامههای استان برای تحقق شعار سال نیز اشاره کرد و گفت: ستاد اقتصاد دانشبنیان در استان تشکیل شده است تا با همراهی دانشگاهیان و صنایع بتوانیم جوانان فارغالتحصیل را با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان حمایت کنیم.
خرّم با اشاره به سفرهای متعدد وزرا و مسئولان عالی دولت به استان در ۶ ماه گذشته، گفت: مقصد اصلی مسئولان در این سفرها، شهرستانها بوده تا ضعفها و کمبودها شناسایی و برای رفع آنها اقدام شود.
وی با اشاره به اینکه در آینده نزدیک شاهد سفر رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت به استان خواهیم بود، گفت: با جلساتی که با معاون اجرایی رئیس جمهور در خصوص پروژههای سفر داشتیم، در سفرهای استانی رئیس جمهور، هیچ پروژه جدیدی شروع نمیشود و با توجه به محدودیت منابع مالی دولت، پروژههای بالای ۵۰ درصد پیشرفت و تأثیرگذار در توسعه اقتصادی و اشتغال، در اولویت تخصیص اعتبار قرار میگیرند.
پروژه های درآمدزا و اقتصادی در اولویت باشد
نماینده مردم مرند در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه باید پروژه های درآمدزا و اقتصادی در اولویت مدیران باشد، گفت: یکی از ظرفیت های آذربایجان شرقی ترانزیت است که باید مورد توجه جدی مسوولان قرار گیرد.
معصومه پاشایی افزود: گردشگری برابر صنعت درآمد دارد و آذربایجان شرقی یکی از استان های در زیرساخت های گردشگری ضعیف است که نیازمند نگاه ویژه به این حوزه است.
ضرورت توسعه اقتصاد گردشگری
نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: امیدواریم آذربایجان شرقی در اقتصاد گردشگری رشد و توسعه یابد و ثبت جهانی بقعه شیخ شهاب الدین اهر در این دولت انجام شود.
احمد محرم زاده افزود: توسعه متوازن استان بسیار مهم است به طوری که شهرستان های نیمه غربی استان خوب توسعه یافته اند ولی شهرستان های نیمه شرقی عقب مانده تر هستند که انتظار داریم به این موضوع توجه جدی شود.
شورای اداری آذربایجان شرقی با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد.