یازاکو؛ پریسا رضاپور – دبیرجشنواره تئاتر خیابانی گفت: سومین جشنواره تئاتر خیابانی شهرداری سردرود در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ فراخوان داده شده بود و علی رغم محدودیت های ایام کرونا، ۳۹ اثر به جشنواره معرفی شد.
به گزارش خبرنگار یاز اکو، امیر مهروند، در جمع خبرنگاران گفت: تیم داوران از تحصیل کردگان تئاتر هستند و از اهالی فعال تئاتر هستند.
وی گفت: در گذشته افرادی به عنوان داور انتخاب می شدند که هیچ تخصص در تئاتر نداشتند و تنها چون چهره شاخصی هستند به عنوان داور می آورند که خوشبختانه در این دوره سه چهرهمعروف تئاتری آقایان آتش تقی پور، سیاوش چراغی پور و یعقوب صدیق جمالی داور جشنواره می باشند.
وی بیان کرد: شهرداری و شورای شهر سردرود می توانند الگوی سایر شهرها باشند و شهرهای کوچک می توانند این چنین برنامه هایی برگزار کنند .
وی علت خیابانی بودن این جشنواره را بیان کرد: در این شهر سالن نمایش وجود ندارد و جشنواره خیابانی، در دسترس ترین امکانی هست که می شود در این شهر اجرا کرد.
وی ادامه داد: تئاتر را برای مردم نتوانستیم نمایش بدهیم و یا خوب معرفی کنیم. در شهر کوچک برای نمایش شهری استقبال نمی شود ولی در نمایش خیابانی منجر به آشنایی خانواده ها شود.
مهروند تشریح کرد: ۸۰ درصد کارها نو و جدید است.
دبیر جشنواره تشریح کرد: در این جشنواره استعدادهای جدید در گروه های جدید خواهید دید .
وی در خصوص موضوعات قابل اجرا در این جشنواره عنوان کرد: موضوعات فرهنگ ایثار، شهادت، محیط زیست، مدیریت زباله و پسماند، شور و نشاط اجتماعی و معضلات اجتماعیاز جمله مهمترین رویکردهای این جشنواره است.
هفته فرهنگی سردرود با محوریت تئاتر خیابانی برگزار می شود
قائم مقام جشنواره گفت: هفته فرهنگی سردرود با محوریت تئاتر خیابانی برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار یاز اکو، مهدی قویدل رییس شورای سردرود گفت: هفته فرهنگی شهر در قالب ۵ جشنواره خواهد بود.
وی گفت: محوریت در پارک آنالار خواهد بود، دوم خرداد روز صنایع دستی ۱۲ روز به عنوان تابلو فرش خواهد بود و هنرهایی که در این شهر وجود دارد به نمایش عموم گذاشته خواهد شد.
وی با بیان اینکه این شهر از تراکم شهید برخوردار است، افزود: آخرین روز سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر است و روز دفاع مقدس شهر خواهد بود.
قویدل گفت: در طول همایش فصل برداشت گوجه سبز و محصول اصلی شهر است. هر سال، جشنواره گوجه سبز برگزار خواهد شد و برداشت و فروش خواهد داشت.
وی خاطر نشان شد: پارک آنالار، بیشتر برای توسعه فرهنگ تجهیز شده است تا استفاده از فضای سبز .