تغییر قیمت شوینده‌ها منوط به مجوز ستاد تنظیم بازار است/تا کنون مصوبه‌ای مبنی بر افزایش قیمت مواد شوینده تصویب نشده است - یاز اکو
اخبارقیمتها و بورس

تغییر قیمت شوینده‌ها منوط به مجوز ستاد تنظیم بازار است/تا کنون مصوبه‌ای مبنی بر افزایش قیمت مواد شوینده تصویب نشده است

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از شاتا، بر این اساس هر واحد تولیدی که معتقد است به علت افزایش قیمت مواد اولیه، افزایش هزینه داشته است و سود کافی برای ادامه تولید ندارد، از طریق مجرای قانونی ذی‌ربط مستندات لازم را ازجمله صورت‌های مالی، عوامل هزینه‌ای و افزایش قیمت مواد اولیه موردنیاز، ارائه کند تا موردبررسی و ارزیابی قرار گیرد و اگر تشخیص داده شود این افزایش قیمت معقول است در ستاد تنظیم بازار مصوب و اجرایی خواهد شد؛ اما هیچ افزایش قیمتی بدون تأیید سازمان حمایت و مصوبه ستاد تنظیم بازار، قابل‌اجرا نیست و به‌طور حتم با آن برخورد می‌شود.

اخبار منتشرشده در خصوص موافقت سازمان حمایت با افزایش قیمت مواد شوینده نادرست بوده و هنوز تصمیمی در این خصوص گرفته نشده و افزایش قیمت‌ها تخلف صنفی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا