به گزارش پایگاه خبری یاز اکو، به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند تبریز، قاسم عموعابدینی در دیدار رئیس دانشگاه صنعتی سهند تبریز و معاونین این دانشگاه اظهار کرد: یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم، تشکیل طرح تحول بود که تدوین شد و نهایتاً جمع بندی شده و طرح تحول ابلاغ شد تا نظام آموزشگاهی ما مطابق آن سنجش شود که این طرح مطابق با مشکلات و چالشها در نظر گرفته شده و نوشته شد.
وی ادامه داد: امروزه شغلهای جدیدی بوجود آمده است که دانشگاهها باید مسیر خود را در آموزش تغییر دهند و مطابق طرح تحول ارزیابی شوند چراکه اساتید، افسران آموزش در صف مقدم هستند.
وی افزود: در طرح تحول ۹۰ درصد اصلاحیه و ۱۰ درصد مربوط به تاسیس کردن است که برشهای آموزشی طرح را مشخص کردهایم و به دانشگاهها ارائه میدهیم تا شما هم بر روی برشی از آن عمل کرده و به ما منتقل کنید.
عموعابدینی خاطرنشان کرد: ماموریت ابلاغی ما راهبرد کلان تدوینشده است که برای هر طرح راهبردی یک برنامه وجود دارد و باید قطعهی دانشگاه شما مطابق دانشگاههای دیگر منطقه هم باشد.
وی اضافه کرد: ۸۰ درصد تحولات ما مربوط به آموزش است چراکه اساس توسعهی کشور آموزش است و شقاوت و سعادت کشور از نظام آموزش عالی و دانشگاهها است.
وی همچنین یادآور شد: آمایش آموزش عالی ۹ بند دارد و مصوبهی آن قانونی است و طرح تحول مطابق با اسناد بالادستی طراحی و ابلاغ شده و برشهای مختلف آن انجام شده است که اکنون باید در سطح دانشگاهی انجام شود.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در ادامه بیان کرد: ما دانشجویانی را تربیت کردهام که توانمند نیستند اما در طرح تحول در نظر داریم تا فارغالتحصیلان مهارت کسب کنند و توانمند شوند و در این طرح دانشگاهها از نظر ارتقاء سطح امید اجتماعی و مسئولیت پذیری ارزیابی میشوند.
وی اضافه کرد: اساتیدی داریم که استاد تمام بوده و رتبهی جهانی دارند و باید از این افراد در سطح ملی استفاده کرد؛ لذا ما آماده هستیم تا در این مسیر بر روی توانمندیسازی دانشجویان کار کنیم.
وی گفت: طرح تحول را آماده کردیم و هر برشی از آن را هر دانشگاه برای خود معین میکند که در اولین فرصت، آمایش آن را انجام میدهیم.
عموعابدینی در پایان تاکید کرد: باید از اساتید، دانشجویان و نخبگان حمایت کنیم تا شاهد پیشرفت کشور باشیم.