به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از صدا و سیما، در این جشنواره خانم فاطمه محمدی با آبگوشت کاروان، خانم سمیه قاسمی با پلوی تنوری و خانم گوهرین با کوکوی گل ریواس به عنوان برگزیده جشنواره معرفی شدند.
عضو شورای اسلامی شورای شهر مراغه گفت: این جشنواره نخستین بار برای معرفی غذاهای محلی این شهرستان برگزار شده و فراهم کرده است تا نسل جوان با غذاهای سنتی بیشتر آشنا شوند.
اصغری اضافه کرد: حمایت از جشنوارههای این چنینی عامل ترویج فرهنگ کهن ایرانی است و مسئولان باید از برگزاری جشنوارههای این چنین حمایت کنند.
دبیر برگزاری جشنواره نیز گفت: این جشنواره برای نخستین بار در استان با هدف زنده کردن سنت پخت غذاهای فراموش شده محلی برگزار شده است.
خانم احمدی افزود: بیشتر این غذاها با استفاده از گیاهان، سبزیجات و ترههای کوهی تهیه شده است.
وی خاطرنشان کرد: این غذاها با ارزش غذایی بالا به علت ماشینی شدن زندگی به مرور زمان فراموش شده است.
به گفته خانم احمدی در این جشنواره آشپزهایی از شهرهای مراغه، سنندج و ملکان شرکت داشتند و ۱۷ نوع غذا شامل آش، بورانیها، دلمه، کوفته، کوکو، شیرینی، مربا و ترشیجات تهیه کرده بودند.