• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
3

تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، تبریز را به سمت هوشمندسازی سوق می‌دهد

  • کد خبر : 68471
  • 08 تیر 1401 - 10:30
تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، تبریز را به سمت هوشمندسازی سوق می‌دهد
یاز اکو - مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تبریز به ارائه تعریفی جامع از شهر هوشمند پرداخت و گفت: تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، تبریز را به سمت هوشمندسازی سوق می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، محمدرضا کاظمی در یک گفت‌وگوی تلویزیونی، به اهمیت جایگاه فناوری اطلاعات اشاره کرد و گفت: فناوری به عنوان یک راه با صرفه‌تر در برابر روش‌های سنتی دارای اهمیت خاصی است و بر شاخص‌هایی تأثیر می‌گذارد که همگی از شروط اولیه موفقیت برای سازمان‌های امروزی به شمار می‌روند.

وی افزود: مشارکت بیشتر در تصمیم‌گیری، افزایش سرعت تصمیم‌گیری، افزایش سرعت شناسایی مسائل، کاهش ارتفاع هرم سازمان، بهبود هماهنگی و افزایش کارکنان متخصص، تنها برخی از تأثیراتی است که فناوری اطلاعات و سیستم‌های اطلاعاتی بر برخی از سازمان‌ها می‌گذارند.

وی تاثیر سیستم فناوری اطلاعات را بر ارائه خدمات مطلوب، موثر عنوان کرد و گفت: مشاغل، مهارت‌ها، فرهنگ‌ها، همه و همه تحت تأثیر فناوری قرار گرفته‌اند.

وی به تعریف جامعی از شهر هوشمند پرداخت و خاطرنشان کرد: شهرهای هوشمند اساساً انسان‌محور بوده و شهروند در آن نقش اساسی دارد. نخستین ساز و کاری که در شهرهای هوشمند کشور باید فراهم شود و مسئولان شهری به آن توجه کنند، نهادینه کردن تفکر انسان‌محوری در مدیریت شهرها به ویژه کلانشهرها است. در واقع شهر هوشمند چارچوبی است که عمدتاً از فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) برای توسعه، گسترش و ترویج شیوه‌های توسعه پایدار و با هدف رفع چالش‌های رو به رشد شهرنشینی، ایجاد شده است.

کاظمی در بخش دیگری از سخنان خود به تجمیع دکل‌های مخابراتی اشاره کرد و افزود: با افزایش روزافزون خدمات الکترونیکی و بالا رفتن ترافیک داده‌های همراه در شهر تبریز و تقاضای پهنای باند بیشتر، با ترافیک اینترنت مواجه هستیم که در همین راستا این سازمان با اپراتورهای همراه تعاملات لازم را داشته است تا با ایجاد بستری مناسب، دکل‌های مخابراتی قدیمی تک اپراتوره را از سطح شهر جمع آوری کرده و دکل‌های نسل جدید مخابراتی و با امکان بهره برداری همزمان سه اپراتور را جایگزین آن‌ها کند.

وی ادامه داد: در همین راستا، سال ۱۴۰۰ برای اولین سال آغاز این طرح سال قابل قبولی بوده و به‌رغم وجود چالش‌های مختلف شهری، ۱۶ دکل مخابراتی با امکان پوشش سه اپراتور در سطح شهر تبریز به بهره برداری رسیده است که در صورت عدم اجرای تجمیع، بایستی تعداد ۴۸ دکل برای این پوشش احداث می‌شد اما اکنون ما با یک سوم فضای استفاده شده، پوشش بهتری ارایه می‌دهیم.

وی در خصوص موانع ادامه طرح تجمیع آنتن‌های مخابراتی توضیح داد: پوشش شبکه و احداث آنتن‌های مخابراتی امروزه تبدیل به یکی از نیازهای اصلی جامعه شده است و قشر جوان و نوجوان جامعه یکی از بزرگترین دغدغه‌مندان این موضوع هستند که ما تلاش می‌کنیم این دغدغه‌ها را در حد توان خود کاهش دهیم اما با مشکلاتی مواجه هستیم که نیاز داریم برای پوشش شبکه بهتر و قدرتمندتر، شهروندان و مسئولان همکاری بیشتری داشته باشند.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=68471

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});