به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، قاسم جعفروند در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه گردشگری شیلاتی یکی از بخشهای با ظرفیت بالای درآمدزایی، اشتغالزایی، بازاریابی و عرضه مناسب آبزیان محسوب میشود و آذربایجان شرقی با دارا بودن اراضی و مزارع آبزی پروری، ظرفیتی کمنظیر در این حوزه را دارا است افزود: طی سالهای اخیر با آغاز فعالیت مراکز گردشگری شیلاتی در استان، شاهد رونق بیشتر این بخش هستیم.
وی ضمن ابراز خرسندی از صدور نخستین مجوز گردشگری شیلاتی شهرستان هشترود گفت: این شهرستان در ۱۲۰ کیلومتری جنوب شرقی تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است و از جمله شهرستانهای با ظرفیت در حوزه کشاورزی و شیلات است که در راستای رونق بخشی به گردشگری در آن محدوده اقدام به صدور نخستین مجوز گردشگری کشاورزی شده است.
جعفروند گفت: این مجموعه گردشگری در اراضی روستای ملاجیق و در حاشیه سد خاکی ملاجیق با ظرفیت ۱۰ میلیون مترمکعب آب ایجاد شده است، عمده فعالیت آن پرورش ماهی گرم آبی است و میزان تولید ماهی با آب این سد بیش از ۷ تن در سال ۱۴۰۰ بوده است.
وی افزود: با توجه به اینکه این مرکز در مسیر گردشگری قرار دارد هرساله میزبان تعداد زیادی از گردشگران خواهد شد و در فصول بهار و تابستان به عنوان یکی از مراکز گردشگری شهرستان با ایجاد تفریحاتی سالم قایقرانی، ماهیگیری با قلاب، عرضه زنده و پخت صحرایی آبزیان با ایجاد ارزش افزوده و نهایتاً سود بیشتر به ارائه خدمات میپردازد.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان در خاتمه با ابراز امیدواری از افزایش تفرجگاههای شیلاتی اظهار کرد: با امضاء تفاهم نامه فی ما بین فرمانداری و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان هشترود توسعه صنعت شیلاتی و گردشگری همزمان دراین منطقه میسر خواهد شد.