به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، علی صیادی روز شنبه افزود: با توجه به وضعیت آب و هوایی منطقه در سال جاری، پیش بینی ما در خصوص میزان برداشت محصول زردآلو در شهرستان در حال محقق شدن است.
وی با اشاره به وجود تنوع ارقام زردآلو در مرند اظهار داشت: ۱۷ رقم زردآلو در مرند وجود دارد که مشهورترین آنها شامل عسگرآباد، نصیری، تبرزه و شاهرودی است.
مدیر جهاد کشاورزی مرند خاطرنشان کرد: ۸۰ درصد زردآلوی تولید شده در این شهرستان، تبدیل به قیسی می شود و بقیه آن به صورت تازه خوری در بازار به فروش می رسد.
وی گفت: شهرستان مرند بعد از جلفا، مقام دوم را در تولید زردآلو دارد و به عنوان قطب مهم تولید این محصول در استان محسوب می شود.
صیادی در خصوص کیفیت بالای زردآلوی مرند گفت: زردآلوی مرند از لحاظ کیفیت، طعم و عطر، یک محصول مطرح در سطح استان و کشور می باشد.