به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایسنا، امیرحسین بهداد، گفت: ۵۲ اکیپ سیار و ۲۶ تیم ثابت در مناطق مختلف استان بر ذبح دام های قربانی نظارت میکنند.
وی افزود: طرح ویژه تشدید نظارت بهداشتی ذبح دام در راستای ارتقای بهداشت عمومی جامعه و پیشگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام اجرا میشود.
وی با اشاره به شیوع بیماری تب کریمه کنگو در برخی از استانهای کشور از مردم خواست حتی الامکان از گوشت دام های ذبح شده در کشتارگاه ها که تمام اصول بهداشتی در آنها رعایت میشود استفاده کنند.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی ادامه داد: مردم در صورتی که خودشان اقدام به ذبح دام کنند حتما ۲۴ ساعت آن را برای از بین رفتن زمینه بیماری در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری کنند.