به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایلنا، پرویز محمدزاده پیش از ظهر امروز در جلسه مدلسازی اکوسیستم فناوری در حوزه سلامت، اظهار کرد: خلاقیت و نوآوری مقوم اصلی توسعه جوامع به شمار می رود و جامعه ای توسعه خواهد یافت که نوآوری در آن جریان داشته باشد.
وی نوآوری را محرک اصلی رشد اقتصادی و توسعه اجتماعی در کشورهای مختلف خواند و افزود: نوآوری برای شرکت ها و کشورها بسیار حیاتی بوده و می تواند بسترهای رقابتمندی بنگاه های اقتصادی و کسب و کارها را در عرصه های ملی و بین المللی مهیا سازد.
محمدزاده با بیان اینکه وارد شدن به کسب و کارهای سلامت بسیار سخت بوده و دانش فنی زیادی میطلبد، اذعان داشت: باید با تنظیم مناسب قوانین و مقررات و جلوگیری از انحصارگرایی ضمن صیانت و ارتقاء سلامت مردم، فضای رقابتی را در این حوزه ایجاد کرده و نوآوری را در این عرصه ارتقاء دهیم.
معاون توسعه و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان متذکر شد: اگر قوانین و مقررات در این عرصه به خوبی تنظیم نشود، موجبات ایجاد انحصار و کاهش رفاه اجتماعی را فراهم خواهد آورد.
وی ابراز داشت: برای پیاده سازی و ارتقای اکوسیستم فناوری در حوزه سلامت در ابتدا باید به اجزای سیستم شامل مسئولان ساحبان منافع و ، دست اندرکاران حوزه سلامت، دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و تحقیقاتی علوم پزشکی، شرکت های دانش بنیان و شتاب دهنده های حوزه سلامت و صندوق های نوآوری و شکوفایی خطرپذیر VC، توجه شود.
محمدزاده بر لزوم توجه به روابط بین این اجزاء نیز تاکید و تصریح کرد: قوانین و مقررات رسمی حاکم بر فعالیت ها و کسب و کارهای حوزه سلامت، همچنین رویه ها، فرهنگ ها و عرف های جامعه، قواعد بازی در این حوزه را مشخص می کنند.