به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری به نقل تی آر تی خبر
میلر با بیان اینکه گازپروم تا سال جاری 288.1 میلیارد مترمکعب گاز طبیعی تولید کرده است، گفت: در حالی که 154.7 میلیارد متر مکعب از این مقدار به بازار داخلی عرضه شد، 82.2 میلیارد متر مکعب به کشورهای خارج از کشورهای مشترک المنافع ارسال شد.
تحویل گاز طبیعی از طریق نورد استریم متوقف شد
میلر با تاکید بر اینکه صادرات به بازار خارجی کاهش یافته است، گفت: با وجود کاهش عرضه گاز به بازارهای خارجی، محاسبات ما نشان می دهد که نتایج مالی گازپروم برای سال 2022 به طور قابل توجهی بیشتر از درآمد سال 2021 ما خواهد بود.
میلر با اشاره به اینکه تغییرات قابل توجهی در بازار گاز طبیعی به وجود آمده است، گفت: همانطور که قبلاً نیز گفته ایم، دلایل این امر تصمیمات و سیاست های اجرایی نادرست رگولاتورهای غربی است.
محموله های روسیه به چین در حال افزایش است
میلر با بیان اینکه قیمت گاز طبیعی در اروپا افزایش یافته است، گفت: “قیمت گاز طبیعی به طور مرتب بالای باند 3000 دلار در هر هزار متر مکعب است. در اوج دوره پاییز و زمستان (اروپا)، گاز طبیعی قیمت ها ممکن است بیش از 4000 دلار در هر هزار متر مکعب باشد.
میلر با اشاره به اینکه آسیا در تامین گاز طبیعی مایع (LNG) با اروپا نیز رقابت دارد، گفت: اثرات فصلی نیز بر قیمت ها در آسیا فشار می آورد.
میلر با بیان اینکه دستور کار آب و هوای اروپا نیز کنار گذاشته شده است، گفت: “ما می بینیم که مصرف زغال سنگ و بنزین در اروپا به شدت افزایش یافته است.
وی گفت:آنچه جالب تر است افزایش تقاضا برای هیزم است و همه تصمیم به ذخیره سازی آن دارند.
میلر افزود: صادرات گاز طبیعی روسیه به چین در هشت ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 60 درصد افزایش یافته است.
