• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Tuesday - 22 April - 2025
17

۲۵ درصد بیکاران آذربایجان فارغ‌التحصیل دانشگاه هستند

  • کد خبر : 7954
  • 27 اسفند 1399 - 11:15
۲۵ درصد بیکاران آذربایجان فارغ‌التحصیل دانشگاه هستند
یاز اکو - استاندار آذربایجان‌شرقی، نرخ بیکاری در استان را ۹ درصد اعلام کرد و گفت: این رقم در بین فارغ‌التحصیلان پسر، ۲۵ درصد و در بین فارغ‌التحصیل دختر، ۳۵ درصد است.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از فارس، محمدرضا پورمحمدی امروز در مراسم تجلیل از فناوران برتر استان که در محل پارک علم و فناوری آذربایجان‌شرقی برگزار شد، اظهار داشت: تعداد دانشگاه‌های کشور در دهه‌های اخیر به شدت افزایش یافته که تبعاتی همچون مدرک‌گرایی را به همراه داشته است.

وی با تأکید بر تغییر الگو در برخی بخش‌های نظام آموزشی کشور، افزود: بی‌توجهی و بی‌برنامگی در ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان، اشتباه بزرگی است و باید بتوانیم با ترویج مهارت‌آموزی، پاسخی قانع‌کننده برای اشتغال جوانان داشته باشیم.

استاندار آذربایجان‌شرقی، نرخ بیکاری در استان را ۹ درصد اعلام کرد و گفت: این رقم در بین فارغ‌التحصیلان پسر، ۲۵ درصد و در بین فارغ‌التحصیل دختر، ۳۵ درصد است.

پورمحمدی همچنین خواستار توجه بیشتر دانشگاه‌ها به موضوع خلق ثروت و تبدیل علم به فناوری شد و تصریح کرد: دنیای امروز دنیای مشتری‌مداری است و معتقدیم علمی که ایجاد ثروت برای جامعه را به همراه نداشته باشد، چندان موثر و کارساز نیست.

وی با اشاره به تشدید تحریم‌های اقتصادی غرب در سه سال گذشته، متذکر شد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی حتی پیچ و مهره هم وارد می‌شد؛ ولی امروز به سطحی از اقتدار در بخش‌های مختلف علمی، فناوری، تجاری، اقتصادی و سیاسی رسیده‌ایم که حرف‌های زیادی برای گفتن داریم.

در این مراسم از فناوران برتر آذربایجان‌شرقی تجلیل شد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=7954

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});