به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از دیلی صباح حسین ابو صدام، رئیس سندیکای کشاورزان مصر که میزبان اجلاس جهانی آب و هوای COP27 در ماه نوامبر است، به خبرگزاری فرانسه گفت: در حال حاضر شاهد مهاجرت ناشی از اقلیم از روستاها هستیم.
به گفته آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR)، ” تقریبا ۹۰ درصد از پناهندگان از کشورهایی می آیند که آسیب پذیرترین و کمترین آمادگی را برای انطباق با تاثیرات تغییرات آب و هوایی دارند.”
امی پوپ، معاون مدیر سازمان بین المللی مهاجرت (IOM) به خبرگزاری فرانسه گفت: «اگر مردم نتوانند کشاورزی کنند، اگر مردم نتوانند کار کنند، اگر مردم نتوانند غذا پیدا کنند، جایگزین های کمی برای جابجایی دارند.
وی گفت: در سال ۲۰۲۱، بلایای طبیعی “نزدیک به ۳ میلیون نفر” را مجبور به ترک خانه های خود در آفریقا و خاورمیانه کرد.
بالا آمدن سطح دریا
بانک جهانی تخمین می زند که تا سال ۲۰۵۰، اگر هیچ اقدامی برای جلوگیری از تداوم این روند و کاهش وضعیت اقلیمی انجام نشود، ۲۱۶ میلیون نفربه دلیل تغییرات آب و هوایی آواره خواهند شد.
درگیری خشونت آمیز
به گفته عاصم ابوحطاب، اقتصاددان، مهاجرت شهری ناشی از آب و هوا می تواند “فشار بر منابع طبیعی را افزایش دهد، بنابراین منجر به تنش های اجتماعی و درگیری های خشونت آمیز” در منطقه ای می شود که در حال حاضر کشاورزی ۲۲ درصد از اشتغال آن را تشکیل می دهد.
بر اساس گزارش یونیسف، از ۱۷ کشور با کمبود آب در جهان، ۱۱ کشور در خاورمیانه یا شمال آفریقا هستند.