نگاه به سرمایه گذار در شهرداری ها نگاه برد _ برد نیست - یازاکو
اخبارشهر

نگاه به سرمایه گذار در شهرداری ها نگاه برد _ برد نیست

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری یاز اکو، وی تصریح کرد: متاسفانه در بسیاری مواقع تنها به برد و سود مدیریت شهری توجه می شود و در نتیجه با اختلاف سرسهم ۵ درصدی پروژه های بزرگی بر زمین مانده و از سوی دیگر دلسرد شدن سرمایه گذاران را سبب شده است.

زعفرانچیلر فناوری و سرمایه گذاری را ۲ رکن مهم در مدیریت شهری دانست و افزود: ضروری است که در طراحی بسته های سرمایه گذاری نیاز سنجی و نظر سنجی جامعه محلی و سرمایه گذار مد نظر قرار گیرد.

وی با اشاره به ۵۱ پروژه نا تمام در تبریز گفت: چرایی این رخداد را باید در عدم نگاه واقع بینانه و تنها خوش بینانه صرف بدون نظر سنجی ها و ارزیابی تقاضا جستجو کرد.

وی گفت: در تبریز و استان سرمایه گذار بزرگ کم نیست منتها نتوانستیم از این ظرفیت ها به درستی بهره مند شویم.

رئیس کمیسیون سرمایه گذاری شورای شهر تبریز تاکید کرد: مدیریت شهری باید نسبت به اهمیت نقش موثر و حیاتی خود در تحقق اهداف سرمایه گذاری توجیه شود.

وی گفت: شهرتوسعه یافته با شهر رشد یافته متفاوت است ولی متاسفانه درشهر های ما پروژه ها نامتوازن بوده و صرفا بر توسعه به جای رشد شهری متکی است.

وی افزود: براین اساس باید در طراحی بسته های سرمایه گذاری بسته های توسعه محور و رشد محور توام مد نظر قرار گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا