به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو، دونمز با بیان اینکه در 20 سال گذشته حدود 968 میلیون لیر در حوزه انرژی و منابع طبیعی در اردهان سرمایه گذاری شده گفت: میزان سرمایه گذاری که برای سال آینده در حوزه های مرتبط با وزارت انرژی ترکیه در نظر گرفته شده است 96.4 میلیون لیر است.
دونمز با اشاره به اینکه 1700 مگاوات نیروگاه بیوماس و بیوگاز در سراسر ترکیه وجود دارد، خاطرنشان کرد: که این تعداد کمی نیست. ولی “ما در حال تسریع جستجوی منابع خود و قرار دادن آنها مسیر در تولید هستیم”
دونمز با اشاره به اینکه ترکیه در 20 سال گذشته توان نصب شده در حوزه انرژی را از 31 هزار مگاوات به بیش از 100 هزار مگاوات رسانده است، اظهار داشت: میزان سرمایهگذاری صرفاً برای تولید برق در این فرآیند به نزدیک به 100 میلیارد دلار رسیده است.
وزیر دونمز خاطرنشان کرد: در صورت عدم سرمایه گذاری در منابع داخلی و تجدیدپذیر، واردات انرژی به ارزش 20 میلیارد دلار در سال گذشته ضروری است.
