• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
11

سرمایه‌گذاران خطرپذیر به کدام استارتاپ‌ها علاقه‌مند هستند؟

  • کد خبر : 88144
  • 21 آذر 1401 - 8:30
سرمایه‌گذاران خطرپذیر به کدام استارتاپ‌ها علاقه‌مند هستند؟
یاز اکو - شیوع کرونا در سال 2020، به اکوسیستم‌های استارتاپی کشورها رونقی دوباره بخشید. میزان سرمایه‌گذاری خطرپذیر در این سال، با 4 درصد افزایش، به 300 میلیارد دلار رسید.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از تجارت‌نیوز، استارتاپ‌های مختلف برای جذب سرمایه‌گذاران خطرپذیر لازم است مجموعه‌ای از ویژگی‌ها را داشته باشند. اما به جز این نوع استارتاپ‌ها و زمینه فعالیت‌شان از جمله مواردی است که می‌تواند در جلب نظر سرمایه‌گذاران تاثیر داشته باشد. شیوع کرونا در سال ۲۰۲۰، با اینکه جهان را با چالش‌های فراوانی مواجه کرد، به اکوسیستم‌های استارتاپی کشورها رونقی دوباره بخشید.

سرمایه‌گذاران کدام استارتاپها را ترجیح می‌دهند؟

سرمایه‌گذاران خطرپذیر نیز به تبع این اتفاق به استارتاپ‌هایی که طی این مدت رشد بیشتری را تجربه کردند، تمایل بیشتری نشان دادند. طبق گزارش‌ها استارتاپ‌ها سال ۲۰۲۰ را در موقعیتی بسیار قوی‌تر از آنچه آغاز کرده بودند، به پایان رساندند. میزان سرمایه‌گذاری خطرپذیر در این سال، با ۴ درصد افزایش، به ۳۰۰ میلیارد دلار رسید. این اتفاق یقینا بر ضاعقه سرمایه‌گذاران خطرپذیر هم تاثیر گذاشت. سرمایه‌گذاران خطرپذیر به کدام استارتاپ‌ها علاقه بیشتری نشان می‌دهند؟

آمار نشان می‌دهد، که استارتاپ‌های حوزه سرویس‌های تکنولوژی، مالی و سرویس‌های تجاری در سال ۲۰۲۱ بسیار مورد توجه سرمایه‌گذاران بودند. پس از آن استارتاپ‌های حوزه سلامت در رتبه بعدی قرار دارند.

استارتاپ‌های حوزه سلامت

استارتاپ‌های حوزه سلامت از جمله استارتاپ‌هایی بودند که اخیرا به‌ویژه با شیوع کوید ۱۹ رشد چشمگیری داشتند و توانستند نظر سرمایه‌گذاران خطرپذیر را جلب کنند. این استارتاپ‌ها شامل استارتاپ‌های حوزه سلامت روان نیز می‌شوند. اخیرا استارتاپ یونیکورنی به نام modern health توانسته ۷۴ میلیون دلار سرمایه جدید جذب کرده و ارزش بازار خود را به ۱٫۱۷ میلیارد دلار برساند.

همچنین در نیمه اول سال ۲۰۲۰، سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌های سلامت دیجیتال به ۵۸۸ میلیون دلار رسید. این استارتاپ‌ها معمولا خدماتی مانند تشخیص بیماری و آموزش مدیتیشن را ارائه می‌دهند. کنترل ضربان قلب، میزان خواب و محاسبه کالری نیز از جمله خدمات ارائه شده توسط این استارتاپ‌ها است. جالب است بدانید استارتاپ‌های حوزه سلامت دیجیتال در ایالات متحده توانستند در شش ماه اول سال ۲۰۲۰، ۵٫۴ میلیارد دلار بودجه مخاطره‌آمیز جذب کنند.

استارتاپ‌های حوزه خرید خودرو

این روزها گفتگوهایی مبنی بر فعالیت‌های ایلان ماسک درتسلا به گوش می‌رسد. اگر آگهی‌های تبلیغاتی را دیده باشید، اغلب درمورد خودروهای الکتریکی و هیبریدی است. خوشبختانه شرکت‌هایی مانند تسلا و همچنین شرکت‌هایی که تولید محصولاتی مبنی بر انرژی پاک دارند، قرار است به همکاری برای توسعه ادامه دهند.

استارتاپ‌های حوزه فناوری سبز

فناوری سبز در سال‌های اخیر همواره روبه رشد بوده است. از ژانویه تا نوامبر ۲۰۲۰، سرمایه‌ سرمایه گذاران در صندوق های سرمایه گذاری مشترک و صندوق های ATF در سطح جهان ۲۸۸ میلیارد دلار در استارتاپ‌های فناوری سبز سرمایه‌گذاری کردند که افزایش ۹۶ درصدی را نسبت به سال گذشته داشته است.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=88144

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});