به گزارش پایگاه خبری یاز اکو، اکبر امجدی در پاسخ به خبرنگار یاز اکو در مورد اینکه آیا بهتر نیست به جای تملک باغات، برای مالکانشان جذابیت اقتصادی بیافرینیم تا خودشان باغاتشان را حفظ کنند، پاسخ داد: تجربه نشان داده است که جذابیت اقتصادی تبدیل باغات به ساختمانها آنقدر بالاست که با سیاستهای تشویقی نمیتوان این باغها را حفظ کرد.
وی افزود: در شهری مثل کرج هم تنها با تملک حفظ کردهاند ما هم تجربههای موفقی مثل باغ صبا داریم.
وی گفت: در تبریز ۱۵۰ هکتار باغات شناسنامه دار وجود دارد.
وی در خصوص گلکاری در سال جاری بیان کرد: در سالهای گذشته کاشت گل در شهر تبریز با نگاه کوتاه مدت انجام میگرفت اما امسال گلهای داودی بصورت دائمی و در محلهای مناسبی کاشته شده که سال بعد نیز قابل استفاده خواهد بود.
امجدی با بیان اینکه امسال در شهرداری تبریز دو و نیم برابر سال قبل گل تولید شده است، افزود: سال پیش ۶۵۰ هزار بوته گل تولید شده بود که امسال مجموعا یک میلیون و ۳۰۰ هزار گل کلم و داودی تولید شده است.
وی به کاشت ۳۰ هزار درخت در پاییز امسال اشاره کرد و گفت: گلکاری ویترین فضای سبز شهری است و امسال برخی بذرهای خارجی خریداری شده است تا گل های ماندگار و با عمر طولانیتر پرورش یابد.
وی در تشریح عملکرد هوشمندسازی اقدامات سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز افزود: از اردیبهشت سالجاری تانکرهای آبیاری فضای سبزی شهر تبریز مجهز به سیستم مکان یاب GPS شده و در صورتی که خودرو آبیاری از مسیر مورد نظر خارج شود، صورت وضعیت مالی برای پرداخت هزینه آن انجام نمی شود.