• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Tuesday - 22 April - 2025
9

آغاز رهاسازی ۱۰ میلیون مترمکعب از آب سد قلعه‌چای به دریاچه ارومیه

  • کد خبر : 8900
  • 08 فروردین 1400 - 19:16
آغاز رهاسازی ۱۰ میلیون مترمکعب از آب سد قلعه‌چای به دریاچه ارومیه
یاز اکو- مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی گفت: رهاسازی ۱۰ میلیون مترمکعب از آب سد قلعه‌چای عجب‌شیر به دریاچه ارومیه از امروز، هشتم فروردین ۱۴۰۰ آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، یوسف غفارزاده روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران در عجب‌شیر افزود: طرح رهاسازی آب سدهای استان به منظور تامین آب و احیای دریاچه ارومیه اجرا می‌شود و رهاسازی آب سد قلعه‌چای از امروز تا یک ماه ادامه می‌یابد.

وی با بیان اینکه ۸۸ درصد مخزن آب سد قلعه‌چای پر شده، افزود: میزان کل ذخیره آب سد قلعه‌چای عجب‌شیر ۴۰ میلیون مترمکعب بوده که ۳۶ میلیون مترمکعب آب ذخیره شده است.

وی هدف از رهاسازی آب سد قلعه‌چای را کمک به احیای دریاچه ارومیه و همچنین مدیریت گنجایش آب جهت مهار سیلابهای احتمالی در ماه‌های پیش‌رو عنوان کرد.

«غفارزاده» با بیان اینکه در راستای این اقدام مناطق پائین‌ دست سد قلعه‌چای تحت‌ تاثیر قرار می‌گیرد، از عموم مردم و ساکنان محلی خواست نکات ایمنی را در زمان نزدیکی به حریم و بستر رودخانه‌ها به ویژه در زمان پرآبی آن رعایت کنند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه مسیر رودخانه کاملا لایروبی شده و به راحتی آب به دریاچه ارومیه خواهد رسید، ادامه داد: دبی رهاسازی هفت مترمکعب در ثانیه است.

وی افزود: در راستای کاهش ۴۰درصدی آب کشاورزی حوزه دریاچه ارومیه، امسال نیز رویکرد سیاست های ستاد احیای دریاچه ارومیه ادامه می‌یابد.

سد قلعه‌چای که در ۲۲ کیلومتری عجب‌شیر واقع است، در سال ۱۳۸۷ به بهره‌برداری رسید و آب هفت هزار هکتار از باغات و اراضی کشاورزی این شهرستان را تامین می‌کند.

 

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=8900

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});