به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از خبرگزاری صداو سیما مرکز آذربایجان شرقی، حبیبه هراتی با بیان اینکه پلیس راهور باید در حوزه تردد خودروهای حامل نخاله ساختمانی و تخلیه آن در محدوده شهری همکاری لازم را با مجموعه شهرداری داشته باشد افزود: شهروندان میتوانند تخلیه نخالههای ساختمانی در محدوده شهری را با ثبت پلاک خودرو به سامانه ۱۳۷ شهرداری تبریز گزارش دهند.
هراتی با اشاره به فعالیت نخالهگاههای مجاز در سطح شهر اعلام کرد: دو نخالهگاه مجاز با مالکیت شهرداری در غرب تبریز فعال است و نخالهگاه سوم نیز در شرق تبریز در دست اجرا قرار دارد.
وی اضافه کرد: اداره کل راه و شهرسازی باید زمین این نخالهگاه را سه ماه پیش تحویل شهرداری تبریز میداد و هنوز اقدامی در این باره نکرده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماندهای شهری شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: مطابق مصوبه شیوهنامه سازمان شهرداریها و دهیاریهای وزارت کشور، هزینه پسماند ساختمانی در حین اخذ پروانه به صورت دو برابر اخذ میشود که اگر تخلیه آن در محلهای تعیین شده صورت بگیرد، یک برابر مبلغ عودت داده میشود، در غیر اینصورت کل مبلغ ضبط میشود.
هراتی همچنین با اشاره به اینکه پسماند شهری تبریز در حال حاضر به صورت ۲۴ ساعته جمعآوری میشود اظهار کرد: در راستای ساماندهی جمعآوری پسماندهای شهری، برنامه زمانی مشخصی برای این کار تعیین خواهیم کرد.
وی افزود: سهولت کار پاکبانان، آسایش شهروندان و تنظیف شهری اهداف مشخص تعیین برنامه زمانی جمعآوری پسماندهای شهری است.
وی با اشاره به اجرای طرح تولید خشکاله اضافه کرد: دستگاه تولید خشکاله به صورت پایلوت در بین برخی از شهروندانی که تولید زباله صفر دارند، توزیع میشود و در ادامه سطح وسیعی از شهروندان را شامل خواهد شد.