منطقه ۶ شهر تبریز بزرگترین منطقه از لحاظ وسعت و شاید پیچیده ترین منطقه شهر تبریز باشد.این منطقه هم بافت تاریخی دارد، هم بخشی از روستاهای اطراف تبریز را شامل می شود، از طرفی میزبان منطقه صنعتی تبریز می باشد و هم تاسیسات راه آهن و فرودگاه را در خود جای داده است که به نوعی میزبان مسافران ورودی تبریز نیز می باشد. این پیچیدگی مدیریتی منعطف و دینامیک می طلبد تا هر یک از بخش ها به سبکی متناسب اداره شود. احمد انیسه حدود ۵۰۰ روز است که شهردار این منطقه است.او در همایش تجلیل از فعالان فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی آذربایجان شرقی؛ به عنوان شهردار نمونه استان در سال ۱۴۰۰معرفی شد.در دفتر پایگاه خبری یاز اکو میزبان ایشان بودیم تا با این منطقه و از آینده ی پیش روی غرب تبریز مطلع گردیم. به گزارش پایگاه خبری یاز اکو، احمد انیسه شهردار منطقه ۶ تبریز در گفتگوی اختصاصی با یازاکو تاکید کرد: برای توسعه هر منطقه تامین و ایجاد زیرساختها ضروری است و متاسفانه منطقه ۶ تبریز از توزیع ثروت و توسعه عدالت محور محروم بوده است.
احمد انیسه تصریح کرد: قانع بودن شهروندان به حداقلها نباید موجب شود تا مدیران شهری نسبت به تامین زیرساختها و نیازهای منطقه بیتفاوت باشند.
فهرست
جذب سرمایه گذار وظیفه شهردار منطقه است
احمد انیسه که توانسته با جذب سرمایهگذار یکی از بزرگترین پروژههای تجاری، خدماتی این شهر را در غرب تبریز محقق کند با بیان اینکه جذب سرمایهگذار، وظیفه شهردار منطقه است، گفت: ظرفیت منابع شهرداری محدود است و لازم است با دعوت از سرمایهگذاران زمینه توسعه شهر در بعد اقتصادی و اشتغالآفرینی فراهم شود.
وی با اشاره به جذب سرمایهگذاری ۵۰ هزار میلیاردی در قالب پروژه آتا سنتر توسط شهرداری منطقه گفت: کل اعتبار شهرداری تبریز برای یکسال چیزی درحدود یک پنجم این مبلغ است پس نمی شود چشم به منابع محدود شهرداری برای توسعه داشت و توسل به سرمایهگذاران و جلب اعتماد آنها بسیار راهگشا خواهد بود.
وی با بیان اینکه این مجتمع تجاری، خدماتی و هتلینگ در فضای به وسعت ۵۰۰ هزار مترمربع ساخته میشود، گفت: پیشبینی میشود از این طریق برای ۶۰۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد شود.
وی ارتقا وضعیت غرب تبریز و توسعه عدالتمحور را از عمده اهداف شهرداری منطقه برای این اجرای این پروژه دانست و در تصریح جزییات این همکاری مشترک و سرمایهگذاری گفت: ۲۰ درصد مبلغ سرمایه گذاری به صورت نقد گرفته شده و قرار است ۱۰ کامیون و ۵ تریلی و ماشین آلات مورد نیاز از این طریق برای شهرداری خریداری شود و بقیه مبلغ به شکل اقساط ۳۶ ماهی و چکهای ۵۲ میلیاردی برای هر سه ماه یکبار پرداخت خواهد شد.
وی تاکید کرد: خوشبختانه شهردار تبریز و اعضای شورا از این طرح حمایت کردند و خوشحالیم همه موارد مرتبط را با شفافیت کامل در اختیار افکار عمومی می گذاریم چرا که معتقدم ما در شهرداری به دنبال منافع شهر هستیم و انتفاعی در کار نیست و امیدواریم این پروژه آغاز فصل جدیدی در غرب تبریز باشد.
رویکرد شهرداری منطقه ۶ تبریز در حل مسائل شهری
وی افزود: گاهی با حداقل هزینهکردها، میتوان آوردههای قابل توجهی برای شهروندان و شهر به همراه داشت هرچند این مهم منوط به نگاه جدی به ضرورتها و زیرساختها خواهد بود.
وی با اشاره به اقدامات متعدد در شهرداری منطقه ۶ تبریز در ارتباط با آسفالت ریزی، اصلاح معابر و مسیرگشایی گفت: آرزو دارم سال ۱۴۰۲، سال نجات منطقه ۶ از بحث آسفالت و مشکلاتش باشد.
شهردار منطقه ۶ توجه ویژه به بافت تاریخی را از دیگر اولویت های شهرداری دانست و گفت: اجرای پروژههای سنگفرش در حریم و اطراف بناهای تاریخی منطقه ۶ از دیگر فعالیتهای شهرداری منطقه در مسیر صیانت از بافت و ابنیههای تاریخی در این منطقه است.
وی از پیشرفت ۹۰ درصدی مجموعه چند منظوره ورزشی در منطقه ۶ خبر داد و افزود: زمین فوتبال ساحلی با استانداردهای جهانی در این منطقه در حال تکمیل است و امیدواریم بهزودی شاهد بهرهبرداری از این مجموعه برای شهروندان باشیم.
احمد انیسه بهسازی و نوسازی پارکهای منطقه ۶ را از اولویتهای شهرداری دانست و افزود: پارکهای منطقه در قالب طرح نگه داشت ساماندهی و نوسازی میشوند و امیدواریم رضایتمندی شهروندان را بدنبال داشته باشد.
وی با اشاره به الحاق روستای اطراف تبریز به این شهر گفت: آناخاتون در حال حاضر جزوی از تبریز شده و لازم است تا اداره برق برای تکمیل روشنایی این جاده برای کاهش سوانح جادهای اقدام کند.
مشکل آبگرفتگی معابر حل میشود
شهردار منطقه ۶ تبریز با اشاره به اهمیت مدیریت آبهای سطحی و روان در غرب تبریز اظهار داشت: با توجه به شرایط توپوگرافی شهر و سرریز شدن آبها بهویژه در فصول بارش به سمت این منطقه و بروز مشکلات آبگرفتگی و سیلاب برای شهروندان و ساکنین، اجرای ۲ پروژه احداث کانال سنگی ایلی سو واقع در جاده صنعت قراملک به طول ۴۰۰ متر و با اعتبار ۱۱ میلیارد ریال و کانال کوی صنعتی رود واقع در اول جاده سنتو به طول ۵۰۰ متر و با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال اجرا و در حال تداوم میباشد.
وی ادامه داد: در همین راستا عملیات رفع انسداد و لایروبی این مسیر به شکل روزانه دنبال میشود.
احمد انیسه از احداث سازه رسوبگیر براساس ضرورت این منطقه خبر داد و گفت: این سازه با اعتباری بالغ بر ۱۶ میلیارد در دست اجراست و بناست تا علاوه بر جمعآوری آبهای سطحی و ممانعت از آبگرفتگی و سیل، آبهای جمعآوری شده در بخش کشاورزی به کار گرفته شود.
حال پلهای تبریز خوب نیست
احمد انیسه مقاومسازی و بهسازی پل آجی چای را از دیگر پروژههای در دست اقدام شهرداری دانست و تصریح کرد: نگهداری و مقاومسازی پلها از ضرورتهایی است که در صورت عدم توجه میتواند فاجعهآفرین باشد.
وی خواستار توجه به این مهم در سایر منطقههای شهر تبریز شد و افزود: وضعیت پلهای تبریز نگرانکننده است.
محلولپاشی تجربه ای موفق و نو در مدیریت شهری
وی تجربه موفق محلولپاشی در سالجاری را یادآور شد و اظهار داشت: خوشبختانه امسال با شهامت و پیگیری شهرداری تبریز محلولپاشی جایگزین نمکپاشی شد و با توجه به تامین زیرساختها برای ساخت و ذخیره محلولها و همراهی و تلاش قابل توجه همکاران در شهرداری رضایتمندی شهروندان را به دنبال داشت.
وی ابراز امیدواری کرد: نتیجه تلاشها در شهرداری منطقه ۶ رضایت مردم را بدنبال داشته باشد.