• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
9

افزایش دو برابری تخت در بیمارستان کودکان/ خرید دستگاه جدید رادیوتراپی، خبری خوش برای بیماران سرطانی

  • کد خبر : 96887
  • 09 اسفند 1401 - 13:15
افزایش دو برابری تخت در بیمارستان کودکان/ خرید دستگاه جدید رادیوتراپی، خبری خوش برای بیماران سرطانی
یاز اکو - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: مهمترین کاری که در سال جاری داشتیم انتقال بیمارستان کودکان و افتتاح بیمارستان مردانی آذر بود، که با توجه به فاصله این دو بیمارستان از یکدیگر کار سنگینی بشمار می آمد، خوشبختانه با افتتاح بیمارستان مردانی آذر تعداد تخت کودکان ما به ۴۵۰ تخت افزایش یافت که نسبت به قبل دو برابر افزایش پیدا کرده است.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو، جواد احمدیان در نشست خبری با اصحاب رسانه با موضوع “چهارشنبه سوری شاد و بدون آسیب” اظهار داشت: نبود دستگاه رادیوتراپی در استان باعث شده بود تا بیماران سرطانی ما به استان‌های دیگر مراجعه نمایند و به همین علت دستگاه جدیدی خریداری شده که در حال تست است و نیمه شعبان به بهره برداری خواهد رسید.

وی در خصوص احداث بخش سرطان‌کودکان تشریح کرد: در کنار این بیمارستان ساخت بخش سرطان کودکان توسط حاج کریم مردانی آذر و هزینه ۶۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی ساخته شده همچنین بخش جامع سرطان هم در حال احداث است که در خاورمیانه بی نظیر است.

احمدیان در خصوص نظارت علوم پزشکی تبریز بر تخلفات تصریح کرد: در طول نظارت‌ها ۵۰۸ مورد تخلف احصاء شده که ۱۷۷ درصد افزایش داشته همچنین تعداد تذکر هم نزدیک به ۵۰۰ مورد بوده است، همچنین میزان ارجاع به مراجع قضایی ۳۶ مورد بود که بیشترین موضوع تخلفات دخالت افراد فاقدصلاحیت بالینی در امور پزشکی است به طور مثال فردی که دیپلم ندارد به عنوان دنداپزشک کار می‌کند و یا مساله سقط جنین بوده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به افزایش مراکز ناباروری دولتی عنوان کرد: بنا شده در بیمارستان طالقانی بخش ناباروری راه اندازی شود تا در کنار بیمارستان الزهرا با تعرفه دولتی مشکل ناباروری زوجین درمان شود.

احمدیان با بیان اینکه ۲۳۹ دستگاه درمانی با هزینه ۱۰۰۰ میلیاردی توسط علوم پزشکی تبریز خریداری شده است، گفت: دستگاه‌های مراکز میانه، هشترود، اسکو، جلفا، هادی و… نصب شده‌اند و در تبریز هم برای اولین بار در مراکز دولتی سی تی آنژیو ۱۶۰ برای بیمارستان امام رضا خریداری شده است.

وی ادامه داد: نبود دستگاه رادیوتراپی در استان باعث شده بود تا بیماران سرطانی ما به استان‌های دیگر مراجعه کنند و به همین دلیل دستگاه جدیدی خریداری شده که در حال تست است و نیمه شعبان به بهره برداری خواهد رسید. همچنین دستگاه میکروسکوپ جراحی برای بیمارستان مردانی آذر خریداری شد تا در دو اتاق عمل به صورت همزمان کاشت حلزون برای کودکان انجام شود و همچنین یک میکروسکوپ درمانی برای عمل‌های دقیق در بیمارستان نیکوکاری خریداری شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز تصریح کرد: برای میانه، مرند و محل بیمارستان کودکان سابق دستگاه‌های دندانپزشکی خریداری و نصب شده‌اند که به زودی آماده خدمات به اقشار محروم خواهند بود، همچنین برای بیمارستان رازی و شهدا یک دستگاه ام آر آی خریداری شده است.

وی با اشاره به عمل‌های پیوند در استان اظهار داشت: با همکاری بیمارستان‌های امام رضا و شهید مدنی با جهش عمل‌های پیوند مواجه شده ایم؛ سال ۱۴۰۰ ما ۱۴ مورد اهدای عضو داشته‌ایم و سال ۱۴۰۱ تعداد اهدای عضو بیماران مرگ مغزی به ۳۶ مورد رسید که در پیوند کبد برای اولین دو مورد عمل پیوند از دهنده زنده انجام شده است، در سال ۱۴۰۱ پیوند قلب ۶ مورد و پیوند کلیه ۷۲ مورد بوده است.

احمدیان در خصوص کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا عنوان جرد : تمام تلاشمان را کردیم برای تمام کودکان زیر سه سال کاشت حلزون و کاردرمانی انجام دهیم تا این کودکان مانند کودکان عادی به زندگی ادامه دهند؛ در سال ۱۴۰۰ کاشت حلزون ۷۰ مورد بود که هزینه ۸ میلیونی برای خانواده‌ها داشت و امسال به ۱۳۴ مورد رسید اما از سال جاری این کاشت رایگان است.

وی با اشاره به نزدیک شدن به روزهای چهارشنبه آخر سال اظهار داشت: متاسفانه سال گذشته بیشترین آسیب‌های چهارشنبه سوری ترومای چشمی کودکان بوده است. در سال ۱۴۰۱ انفجار ترقه در منطقه عباسی سه کشته برجا گذاشت و همچنین تعداد فوتی ۹نفر، تعداد آسیب‌ها ۴۳۸ مورد، تعداد آسیب چشمی ۲۰۷ مورد و قطع عضو ۲۷ نفر بوده است که در تمام موارد افزایش چندبرابری نسبت به سال ۹۹ داشته‌ایم.

احمدیان در خصوص آمادگی برای بحران‌های احتمالی در استان ابراز داشت: خوشبختانه یک بیمارستان صحرایی کانکسی با ۱۰۰ تخت و خدمات کامل در اختیار داریم که خدایی نکرده در صورت وقوع بحران آمادگی‌های لازم را داریم اما بیشترین نگرانی ما قدمت بالای ۵۰،۶۰ سال بیمارستان‌های استان است که دلیل انتقال بیمارستان کودکان هم همین موضوع بود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص بیمارستان هزار تختی در شادآباد گفت: با کمک‌های وزارت بهداشت پیشرفت زون یک این پروژه به ۵۰ درصد برسد و اگر منابعی که در نظر گرفته شده اختصاص یابد به زودی زون یک را افتتاح خواهیم کرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره دریافت سکه توسط برخی پزشکان عنوان کرد: با توجه به وضعیت اقتصادی مردم توان پرداخت بالایی ندارند و از طرفی هم پزشکان از میزان تعرفه گلایه دارند و به همین دلیل از طریق وزارت بهداشت به دنبال افزایش تعرفه هستیم اما این افزایش هم از محل سوبسید پرداخت شود اما اینکه پزشکی به طور مستقیم رابطه مالی با بیمار برقرار کند، درست نیست.

احمدیان در خصوص بیمارستان شهر جدید سهند تصریح کرد: سال ۸۹ یک خیّر برای ساخت بیمارستان جلو آمده بود اما این مساله را پیگیری نکرده بود و بعدا هم درخواست مجوز ساخت بیمارستان خصوصی کردند که با توجه به کشش اقتصادی آن منطقه امکان چنین مساله‌ای وجود نداشت.

همچنین در این جلسه روابط عمومی اورژانس تبریز در این جلسه عنوان کرد: اصلی‌ترین مشکلی که در تبریز وجود دارد، نبود پایگاه اورژانس در مرکز شهر است که امیداریم دستگاه‌های دولتی و خیرین در این خصوص یاری‌گر ما باشند. همچنین در استان ۱۳۵ مرکز اورژانس داریم که هر مرکز یک آمبولانس و موتور آمبولانس دارد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=96887

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});