• امروز : چهارشنبه - ۷ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 27 November - 2024
8

سیل در مشگین‌شهر بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال خسارت برجای گذاشت

  • کد خبر : 116687
  • 11 شهریور 1402 - 13:15
سیل در مشگین‌شهر بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال خسارت برجای گذاشت
یاز اکو - فرماندار مشگین‌شهر گفت: در اثر سیلاب و بارش رگباری روزهای اخیر، ۱۸ روستا در این شهرستان دچار خسارت شد که بر اساس اعلام کارشناسان میزان این خسارت‌ها یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، شهرام محمدی روز شنبه با تشریح میزان خسارت وارده سیل به بخش‌های مختلف در روستاهای مشگین‌شهر افزود: سیلاب مشگین‌شهر ۸۳۰ میلیارد ریال در بخش کشاورزی ، ۴۰۰ میلیارد ریال در بخش آب، ۱۲ میلیارد ریال در بخش آب و فاضلاب ، ۱۰۰ میلیارد ریال در بخش راه ، ۸۵ میلیارد ریال در بخش مسکن و ۵۰ میلیارد ریال هم در بخش شیلات خسارت بر جای گذاشته و امیدواریم این خسارت‌ها از سوی دستگاه‌های مربوطه جبران شود.

وی اظهار کرد: روستاهای کوجنق ، جبدرق ، توبنق ، دوست بیگلو ، صاحب دیوان، خان کندی، صاحبلو، سانباز، آق دیوار، کمچوبه مرادلو، نیاز سویی ، مشیران ، قره آغاج کلان و ساری‌خانلو از جمله روستاهای خسارت دیده از سیلاب است که نیروهای امدادی به‌محض وقوع سیلاب در برقراری برق، گاز، بازگشایی راه، توزیع چادر و مواد غذایی خدمات لازم را به اهالی این روستاها انجام دادند.

فرماندار مشگین‌شهر ادامه داد: همچنین در اثر سیلاب راه روستای کوجنق و خان کندی مسدود شد که با استقرار نیروهای امدادی، راه این روستا بازگشایی شد و هم‌اکنون عبور و مرور در این روستا برقرار است.

محمدی با بیان اینکه بیشترین خسارت وارده سیل مربوط به بخش کشاورزی مشگین‌شهر است ، افزود: خسارت‌ وارده سیل بیشتر مربوط به زراعت، باغ و صیفی‌جات مشگین‌شهر است در مواردی هم جاده بین مزارع، جاده‌های بین روستایی و چندین دهنه پل هم تخریب شد که با همکاری نیروهای امدادی همه آنها در حال بازسازی و مرمت است.

وی ادامه داد: تمامی زراعت به‌ویژه زراعت برنج در این روستاها دچار خسارت شده است، در این سیلاب معابر روستایی خان کندی و کوجنق دچار آسیب شده و بخشی از آسفالت روستای کوجنق هم از بین رفته که در حال بازسازی است.

فرماندار مشگین‌شهر با بیان اینکه امسال مردم مشگین‌شهر، مجموعه‌ای از انواع بلایای طبیعی اعم از طوفان، سرمازدگی، تگرگ و سیل را تجربه کردند ، گفت: هر کدام از این حوادث خسارت‌های زیادی به اقتصاد و معیشت مردم وارد کرده است.

محمدی تصریح کرد: تداوم زندگی و حیات اقتصادی اهالی این شهرستان منوط به حمایت‌های مسئولان در سطح استانی و ملی است و دستگاه‌های مسئول باید با ارائه کمک‌های مالی و تسهیلات ارزان قیمت مانع از وارد شدن آسیب‌های بیشتر به معیشت کشاورزان و باغداران شوند.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=116687

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});