به گزارش پایگاه خبری یازاکو به نقل از ایرنا، رامین حاجیزاده روز چهارشنبه افزود: اگرچه همین میزان بارندگی در مقایسه با بلندمدت حدود ۱۰ میلیمتر کمتر است اما فرصت برای بارندگی و جبران میانگین بلندمدت طی ماههای پیشرو وجود دارد.
بارش در مراغه از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۵ دیماه به ۱۰۲.۶ میلیمتر رسید که ۳۰.۵ میلیمتر بیشتر از مدت مشابه پارسال است
به گفته وی از ابتدای فصل جاری نیز ۳۵.۲ میلیمتر بارندگی در این شهرستان و حوزه استحفاظی آن به وقوع پیوست که در مقایسه با بلندمدت ۱۲.۷ میلیمتر بیشتر است.
وی افزود: بارندگی در هفت روز منتهی به ۲۵ دیماه در این شهرستان چشمگیر بود و به ۲۵.۳ میلیمتر رسید که در مقایسه با بلندمدت ۱۹.۱ میلیمتر افزایش داشت.
وی همچنین با بیان اینکه احتمال بارندگی در آخر هفته جاری وجود دارد، اضافه کرد: دمای هوا نیز در روز جاری منفی یک درجه است و روز گذشته نیز یک و نیم درجه سانتیگراد زیر صفر بود.
بر اساس این گزارش، مراغه از نظر توپوگرافی از دو بخش مجزا شامل «منطقه کوهستانی در دامنه جنوبی سهند» و «منطقه دشت و جلگهای در جنوب شهرستان» تشکیل شده است.
توده کوهستانی سهند مهمترین عارضه توپوگرافی مراغه به شمار میرود و بارش برف در همین ارتفاعات، بخش مهمی از ذخایر آبی شهرستان و مناطق اطراف آن را تامین میکند.
مراغه از شمال به شهرستان تبریز و ارتفاعات کوههای سهند با حداکثر ارتفاع سههزار و ۷۱۰ متر، از شرق به شهرستان هشترود و رشته کوههای شرقی با حداکثر ارتفاع ۲ هزار و ۵۰۰ متر، از جنوب به شهرستان میاندوآب و جلگه کنار دریاچه ارومیه و کوههای کمارتفاع و بالاخره از مغرب به دریاچه ارومیه با ارتفاع تقریبی هزار و ۲۷۵ متر از سطح دریا محدود است.