به گزارش واحدترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از حریت سالها است که جامعه علمی با آلزایمر دست و پنجه نرم میکند، اما هنوز هیچ درمان یا درمان مؤثری پیدا نشده است. با این حال،نتایج یک مطالعه اخیر از دانشگاه کلمبیا با شناسایی ژنی که به طور قابل توجهی از افراد در برابر بیماری آلزایمر محافظت می کند، بارقه امیدی را برای درمان آلزایمر روشن کرد.
” دکتر چاغان عضو ترک تیم تحقیقاتی دانشگاه کلمبیا گفت:تحقیق ما نشان می دهد که یک جهش خاص در ژن فیبرینوژن می تواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد. فیبرینوژن جزء لایه محافظ اطراف سد خونی مغزی است. در بیماران آلزایمری، تجمع بیش از حد فیبرینوژن به پیشرفت بیماری کمک می کند.
وی گفت: این تغییر ژنتیکی مانع از این تجمع می شود و در نتیجه از سلول های مغز محافظت می کند.
این مطالعه با تکیه بر آزمایشهای بالینی شامل دهها هزار فرد با پیشینههای قومی مختلف، اهداف جدیدی را برای پیشگیری و درمان آلزایمر نشان میدهد و بینش عمیقتری را در مورد مکانیسمهای اساسی این بیماری ارائه میدهد. مرز بعدی در توسعه داروهایی برای تقویت اثرات محافظتی یا ایجاد تغییرات ژنتیکی مشابه در افرادی که فاقد آنها هستند، نهفته است، که به طور بالقوه آغازگر دوره جدیدی در درمان آلزایمر است.
بر اساس گزارش انجمن آلزایمر ترکیه، ترکیه در حال حاضر تقریباً ۶۰۰۰۰۰ بیمار آلزایمری دارد برآوردهای جهانی تعداد بیماران مبتلا به آلزایمر را ۷۵ میلیون تا سال ۲۰۳۰ و ۱۳۵ میلیون تا سال ۲۰۵۰ پیش بینی می کند.