به گزارش پایگاه خبری یازاکو، معصومه شیری روز یکشنبه افزود: کباب مخصوص سجاس که با نام «کباب ناب سجاس» درصدد برندسازی آن هستیم، سس و طعم مخصوص و متمایزی دارد و تلاش ما این است با ثبت آن، این غذای خوشمزه وارد لیست غذاهای رستوران ها در کشور شود.
وی با بیان اینکه شهر سجاس به داشتن آشپزهای ماهر و خبره، شهره است، اظهار داشت: امروز در هر نقطه کشور، اثری از هنرنمایی آشپزان سجاسی را می توان دید و از این ظرفیت می توان در معرفی « کباب ناب سجاس» بهره گرفت.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خدابنده با اشاره به اولین جشنواره سرآشپزان، گوشت و کباب سجاس، گفت: این جشنواره ۲۹ تا ۳۱ شهریور امسال با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر سجاس و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان برگزار شد.
شیری افزود: در این جشنواره ۴۰ غرفه عرضه محصولات محلی و صنایع دستی و تولیدات مشاغل خانگی، ۱۵ غرفه آشپزی و ۶ غرفه قصابان برپا شد.
وی اظهار داشت: در این جشنواره قصابان و سرآشپزان ممتاز بخش و شهر سجاس، فعالان بخش کشاورزی و استادکاران و صنعتگران صنایع دستی شرکت داشتند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خدابنده گفت: با توجه به اینکه حرفه بسیاری از اهالی سجاس در حوزه آشپزی و قصابی است برگزاری اولین جشنواره سرآشپزان، گوشت و کباب در این شهر برنامه ریزی شد.
شهر تاریخی سجاس در نزدیکی شهرستان خدابنده و در بخش سجاسرود استان زنجان واقع شده است.
از دیدنیهای این شهر مسجد سجاس بوده که متعلق به دوره سلجوقیان و اواخر قرن پنجم هجری است.