به گزارش پایگاه خبری یازاکو، سید حسین حسینی در نشست با نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی، استان اردبیل را یکی از مناطق مستعد آبزیپروری دانست و گفت: با وجود منابع آبی فراوان، چشمهها و سدهای بزرگ استان اردبیل یکی از استانهای شاخص در تولید ماهیان سردآبی است.
وی با اشاره به ضرورت ایجاد بازار عرضه محصولات آبزیان و اینکه بالاترین نرخ رشد مصرف پروتئین باید مربوط به آبزیان باشد، تصریح کرد: توسعه این بخش و توجه ویژه به ترویج مصرف محصولات با کیفیت مناسب، نقش مهمی را در امنیت غذایی جامعه ایفا خواهد کرد.
رئیس سازمان شیلات ایران با تأکید بر اینکه فرهنگسازی برای مصرف ماهی نیازمند تأمین زیرساختها از جمله مکان مناسب خرید و فروش آبزیان است، گفت: با حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوصی و رفع موانع، بازار تخصصی عرضه محصولات آبزی احداث خواهد شد.
حسینی بر ضرورت گنجاندن آبزیان در سبد غذایی خانوارها تاکید کرد و افزود: بنا به گزارش آماری و تحلیلی فائو در مورد افزایش سرانه مصرف آبزیان، باید سرانه مصرف آبزیان استان نیز به میانگین کشوری نزدیکتر شود.
معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران از زحمات و تلاشهای قابل قبول مدیرکل شیلات استان قدردانی به عمل آورد و خاطرنشان کرد: شیلات استان اردبیل در سالیان اخیر جایگاه خوبی در بین استانهای غیر ساحلی داشته و خوشبختانه شاهد رشد و شکوفایی برنامههای صنعت آبزیپروری در استان اردبیل هستیم.
در این دیدار نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی نیز با تشریح ظرفیتهای استان اردبیل در حوزه شیلات و نیز وجود حوزههای آبریز متعدد استان، به ضرورت توزیع بچه ماهی با تعرفه دولتی در قالب طرحهای حمایتی و ترویجی اشاره کرد.
احد بیوته اضافه کرد: این اقدام علاوه بر بازسازی و افزایش ذخایر آبزیان در منابع آبی استان، قطعا تولیدات استان را در سالهای آتی افزایش داده و زمینه اشتغال جوانان را فراهم خواهد کرد.
وی شهرک شیلاتی با محوریت ماهیان زینتی، زالو و جلبک را نیاز ضروری استان دانست و بیان کرد: با احداث این شهرک علاوه بر اشتغال ۴۵۰ نفر از جوانان بومی منطقه، تولید بیش از ۱۵ میلیون قطعه ماهیان زینتی و نیز تولید ۶۰ تن جلبک را شاهد خواهیم بود.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی پیشرفت اداره کل شیلات استان اردبیل را عالی قلمداد کرد و یادآور شد: کسب رتبه برتر جشنواره شهید رجایی در ۲ سال متوالی، نشاندهنده یک مجموعه هدفمند و با برنامهریزی دقیق بوده و نسبت به سالیان گذشته پیشرفت صنعت شیلات با رشد و شتاب بیشتری در حال انجام است.