به گزارش یازاکو، یعقوب هوشیار با اشاره به توسعه زیرساختهای هوشمندسازی در تبریز اظهار کرد: زیرساختهای هوشمندسازی در شهر مستقر شده و تأثیرات این اقدامات در سال آینده نمایان خواهد شد.
وی از تدوین طرح جامع مطالعاتی ترافیکی تبریز خبر داد و افزود: این طرح در حال اجراست و بهبود مدیریت ترافیک شهری را به دنبال خواهد داشت.
هوشیار با تأکید بر توجه ویژه شهرداری به هوشمندسازی زیرساختها گفت: در دو سال گذشته بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان در این حوزه هزینه شده است.
شهردار تبریز با اشاره به توسعه اینترنت پرسرعت بر بستر فیبر نوری تصریح کرد: دو اسکوپ اینترنت خانگی مبتنی بر فیبر نوری اردیبهشت سال آینده افتتاح خواهد شد که این سرمایهگذاری بیش از هزار میلیارد تومانی، در مدت کوتاهی به درآمدزایی میرسد.
به گفته وی، تاکنون بیش از ۳۰۰ کیلومتر فیبر نوری اجرا شده و تا سه سال آینده این میزان به ۸۰۰ کیلومتر خواهد رسید.
هوشیار در ادامه با اشاره به سیاستهای شهرداری در حوزه املاک گفت: شهرداری تبریز به خامفروشی املاک رضایت ندارد و رسالت شرکت عمران، مولدسازی املاک و ایجاد ارزش افزوده است.
وی همچنین از اتمام پروژه زائرسرای شهید آلهاشم خبر داد و گفت: در صورت حل برخی مسائل، این پروژه تا عید فطر به بهرهبرداری خواهد رسید.
هوشیار از پیشبینی احداث ۱۰ باغ میوه و ۱۰ بازارچه در بودجه سال آینده خبر داد و در خصوص ساماندهی مشاغل سیار تصریح کرد: «با وجود جانمایی ۳۰۰ وانت، تنها ۷۰ راننده برای فعالیت قانونی اعلام آمادگی کردند و بسیاری از وانتداران تمکین نکردند.
وی در ادامه با اشاره به افزایش میزان آسفالتریزی در شهر گفت: «در سال ۱۴۰۰ تنها ۹۰ هزار تن آسفالت توزیع شد، اما این رقم در سال ۱۴۰۳ به ۶۰۰ هزار تن خواهد رسید.
شهردار تبریز با تأکید بر مشکلات گذشته در کیفیت آسفالت اظهار کرد: «مواد اولیه آسفالت از ۲۰ کارخانه مختلف تأمین میشد که باعث افت کیفیت بود. برای رفع این مشکل، شهرداری تبریز یک معدن اختصاصی خریداری کرده است که تا ۶۰ سال آینده نیاز شهر را تأمین خواهد کرد.
وی افزود: پیمانکاران موظف به ارائه ضمانت یکساله برای آسفالت هستند و از سال آینده مصالح اولیه آسفالت بهصورت یکدست و از معدن اختصاصی شهرداری تأمین خواهد شد.
هوشیار در خصوص برنامههای فرهنگی شهرداری گفت: ۶۰ میلیارد تومان در تقویمهای فرهنگی مناطق شهری لحاظ شده و بر همین اساس، بودجه فرهنگی با کاهش مواجه نخواهد شد.
شهردار تبریز از کاهش ۹۰ درصدی خرید نمک نسبت به سالهای گذشته خبر داد و تأکید کرد: طبق مصوبهای که داریم، نمکپاشی تنها در اماکن شیبدار انجام شده و در معابر اصلی و فرعی شهر از محلول پاشی استفاده کرده ایم.