به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، بابک دین پرست اظهار داشت: درحال حاضر یکهزار و ۱۱ شهرک و ناحیه صنعتی در کشور وجود دارد که از این تعداد ۷۲۸ مورد فعال میباشد.
وی اضافه کرد: در این شهرکها و نواحی ۴۷ هزار و ۵۰۰ واحد مستقر است که هشت هزار و ۵۰۰ واحد آن غیرفعال است و کارگروههای استانی تسهیل و رفع موانع تولید نیز پیگیر حل و فصل مشکلهای این واحدها هستند.
قائم مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور در ادامه خاطرنشان کرد: در حوزه لوازم خانگی توانستیم، بخش اعظم نیاز داخل را با فعالیتهای واحدهای تولیدی موثر و موفق تامین کنیم.
معاون وزیر کشور با اشاره بهاحصا واحدهای تولیدی تحت تملک شبکه بانکی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور تصریح کرد: ۱۶ بانک موجود در کشور حدود یکهزار و ۸۰۰ واحد تولیدی را تحت تملک خود دارند، که ۵۸ درصد این واحدها تعطیل است.
دینپرست یادآور شد: این واحدها طبق دستور العمل واگذاری اموال مازاد موسسههای اعتباری، مصوب شورای پول و اعتبار باید بهچرچه تولید بازگردند.
این مقام وزارت کشور تکمیل و راهاندازی واحدهای نیمه تمام را از اولویتهای مهم ستاد تسهیل ملی دانست و بیان کرد: ۶۹۱ واحد تولیدی در کشور دارای پرونده قضایی هستند که وضعیت این واحدها در قالب یک کمیته مشترک با قوه قضائیه بررسی میشود.
دین پرست بیان کرد: آخرین وضعیت واحدهای تولیدی صنعتی مشکلدار و بحرانی نیز از سوی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور مورد بررسی قرار میگیرد.