به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، نقی محمدی روز یکشنبه افزود: مردم شهیدپرور ملکان طی بیش از چهار دهه گذشته همگام با ملت ایران و آذربایجان در تمامی صحنههای انقلاب حضور فعال و حداکثری داشتهاند و مسئولان نیز باید تمام تلاش و توان خود را جهت اشتغالزایی و رفع مشکلات اهالی به کار بگیرند.
وی با بیان اینکه بیشترین اشتغال شهرستان در بخشهای تاکداری و مرغداری متمرکز شده، اظهار داشت: متاسفانه طی سال زراعی جاری به خاطر تنش آبی و نبود ذخیره آبی در سدها، باغداران ملکانی دچار خسارت شدند و برخی از باغهای انگور آنان از بیآبی خشک شد.
محمدی شناسایی ظرفیتها و جذب سرمایه به خصوص در بخش گردشگری، کشت جایگزین و پرداخت تسهیلات به باغداران به منظور جبران خسارت وارده را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: در چنین موقعیتی دستگاههای مربوطه به جای سنگاندازی به حمایت از مردم بپردازند.
فرماندار ملکان با اشاره به وجود قابلیتهای فراوان برای سرمایهگذاری در بخش گردشگری به ویژه در باغهای این شهرستان، افزود: در بخش آثار تاریخی و گردشگری شهرستان نیز قابلیتهای زیادی برای معرفی در سطح کشور و حتی در دنیا وجود دارد و میتوان با جذب سرمایهگذار در زمینه اشتغالزایی قدمهای خوبی برداشت.
اشتغالزایی برنامه و تسهیلات میخواهد نه دستور
«محمدی» با بیان اینکه اشتغالزایی برنامه و تسهیلات میخواهد نه دستور، افزود: خوشبختانه استقبال سرمایهگذاران در این شهرستان خوب است و همه مسئولان دستگاههای دولتی در قبال آنان موظف هستند تا با رفع موانع احتمالی، زمینه را برای سرمایهگذاری فراهم کنند.
فرماندار ملکان با بیان اینکه اکنون یک واحد کشتارگاه دام و طیور با ۲۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری بخش خصوصی در ملکان در حال احداث است، افزود: با بهرهبرداری از این واحد، زمینه برای اشتغال دهها جوان بیکار فراهم خواهد شد.
وی همچنین از همکاری دستگاههای دولتی و شعب بانکها طی ۱۵ ماه گذشته برای جذب تسهیلات اشتغالزایی قدردانی، و بر سرعت بخشیدن به این امر به منظور کاهش نرخ بیکاری منطقه تاکید کرد.
محمدی افزود: همچنین طی ۶ ماهه گذشته بیش از ۳۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در ملکان پرداخت شده که کمیته امداد امام خمینی (ره) با پرداخت ۳۰ میلیارد تومان مقام نخست را به خود اختصاص داده است.