به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از خبرگزاری فارس از تبریز، سیدکاظم زعفرانچیلر در سی و پنجمین جلسه کمیسیون سرمایهگذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار اظهار داشت: یخچال قائم مقام به عنوان یکی از مقاصد گردشگری شهر تبریز بوده که میتوان از آن محل درآمدیهایی را کسب کرد، ما میتوانیم با رفع مانع از ظرفیت موجود این محل استفاده کنیم.
وی افزود: موثرترین و سریعترین راه حل برای تعیین تکلیف این پرونده را باید یافته و نسبت به آن اقداماتی اتخاذ نماییم.
علی نوای باغبان، نایب رئیس کمیسیون سرمایهگذاری،گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه تصریح کرد: تعیین تکلیف پرونده یخچال قائم مقام باید یکی از دغدغههای جدی شهرداری باشد و سریعا به هر اقدامی که در این خصوص لازم است، انجام گیرد.
نایب رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه سخنان خود متذکر شد: شتابدهی به اقدامات در راستای تعیین تکلیف پرونده این مکان تاریخی الزامی است تا هرچه سریعتر روند تسریع یابد.
نوای باغبان در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر حل این مهم مطرح کرد: ما باید یا به صورت کلامی از شهردار خواهش کنیم نسبت به تعیین تکلیف این مهم اقدام نماید یا طی مصوبه شهرداری را ملزم کنیم تا اقدامات جدی در این راستا اتخاذ کرده و پیگیری متداومی داشته باشند.
روحالله دهقاننژاد، عضو کمیسیون سرمایهگذاری،گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر تبریز هم در این باره بیان داشت: ما اکنون نظر داوری را در دست خود داریم که میتوانیم با تکیه بر آن اقدام قضایی کنیم و حکمی از دادگاه بگیریم تا طبق آن اقدامات اساسی اتخاذ کنیم.
تدوین طرح یا لایحه خروج ادارات از اماکن تاریخی و گردشگری
در ادامه سی و پنجمین جلسه کمیسیون سرمایهگذاری،گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر تبریز موضوع تدوین طرح یا لایحه خروج ادارات از اماکن تاریخی و گردشگری و تغییر کاربری کارشناسی شده و عمومی آن بحث و بررسی شد.
سید کاظم زعفرانچیلر رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه متاسفانه لطف مکرر حق مسلم شده است، ابراز کرد: اداره میراث فرهنگی در خانه حیدرزاده مستقر است و جالبترین نکته اینجاست که ظاهرا مالکیت این خانه تاریخی برای شهرداری تبریز است.
وی در ادامه سخنانش گفت: رویه غلطی که در گذشته اتفاق افتاده این است که خانه.های تاریخی به کاربریهای اداری داده شده در همین اساس کمیسیون خواهان متوقف شدن این روند بوده تا در آینده با مشکلات جدی مواجه نشویم.
زعفرانچیلر با بیان اینکه ما ۲۵ خانه تاریخی داریم، اضافه کرد: موضوع مربوط به تعیین تکلیف خانههای تاریخی را این هفته در جلسه علنی شورا مطرح خواهم کرد تا هر چه سریعتر مصوباتی در این راستا اجرایی شود.
مقرر شد، گزارشی جامع در خصوص خانههای تاریخی و تعیین تکلیف وضعیت آنها از سوی شهرداری در جلسه آتی کمیسیون سرمایهگذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر تبریز با حضور مدیران ذیربط ارائه شود.