به گزارش پایگاه خبری یاز اکو، رضا میرکریمی، عضو هیئت داوران جشنواره با بیان مطلب فوق اظهار کرد: دور از تعصب آذربایجانی بودن و طبق واقعیتهای تاریخی میگویم که سینما در این منطقه ریشه تاریخی دارد و تبریز در جان دادن دوباره به سینمای بعد از انقلاب و ساخت اولین فیلمها با استاندارد شرایط موجود نقش ویژهای داشته است.
وی افزود: جشنواره وحدت نیز که در تبریز برگزار میشد بعد از فجر، تراز جشنوارههای سینمایی کشور بود و جریانساز بود.
میرکریمی گفت: امروز بعد از یکدوره رکود ما باز هم شاهد فعالیت فیلمسازان جوانی هستیم که در منطقه آذربایجان هستیم و اما تردید دارم که به جایگاه اصلی خود رسیده باشد.
وی تاکید کرد: رگههایی از نوعی نگاه خاص منطقه در سینمای آذربایجان قابل مشاهده است که نمونهاش در دیگر شهرها کمتر دیده میشود.
این عضو هیئت داوران در خصوص کیفیت فیلمهای این جشنواره نیز گفت: کیفیت فیلمهای این جشنواره مثل تمام جشنوارههای داخلی و خارجی بود که داوری کردهام و در واقع نه شگفتزده شدم و نه ناامید.
این کارگردان سینما تاکید کرد: انتظاراتم به ویژه در بخش داستان برآورده شد و در بخشهای دیگر تاحدودی ضعف دارد.
ارزش و اهمیت جشنواره به استمرار آن است
میرکریمی خاطرنشان کرد: آمارها نباید ما را به اشتباه بیاندازند چرا که ارزش و اهمیت یکجشنواره به استمرار آن است و مهم این است که هدف درازمدتی را پیگیری و موضوع و محدوده جغرافیایی موردنظر را مدیریت کند.
وی تیم اجرایی را خوشفکر و پرانرژی و قابل اتکا ارزیابی کرد و اذعان کرد: چه خوب است که نهادهای دولتی متولی جشنواره پای این تیم بایستند و با کمترین تغییرات در تیم تدوام این جشنواره را پایهریزی کنند تا در آینده شاهد برگزاری آن با گسترهی وسیعتری باشیم.
رضامیرکریمی در پایان تاکید کرد: چه خوب است که مرکزیت پایگاه جغرافیای ترکزبانها در کشوری مثل ایران باشد که صاحب سبک است و نگاه کشورهای همسایه نیز به سینمای ایران با احترام آمیخته است.
گفتنی است، آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره فیلم تبریز ۲۹ تیر، ساعت ۱۷ در پردیس سینمایی ستاره باران برگزار خواهد شد.