به گزارش پایگاه خبری یاز اکو، محمد عزتی ،اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بهصورت شفاف حریم آثار ثبتی را مشخص کند.
عزتی گفت: از دهه ۷۰ موضوع بافت تاریخی فرهنگی شهر در مدیریت شهری و استانی مطرح شد وسرانجام در سال ۸۶ محور اصلی بافت تاریخی و فرهنگی تبریز تصویب و مبنای کار قرار گرفت.
عزتی اظهار کرد: از مساحت کل شهر دو هزار هکتار متعلق به حریم بافت تاریخی فرهنگی است. ارزش بافت تاریخی به سکونت افراد در آنجا است زیرا تخلیه افراد بیشک بافت تاریخی فرهنگی شهرتبریز را از بین خواهد برد و از طرفی هم مشکل ساکنان، این بافت ها هستند.
معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز تصریح کرد: خواسته شهرداری این است که اداره کلمیراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بهصورت شفاف حریم آثار ثبتی را مشخص کند.
وی یادآور شد: تاکید یونسکو بر این است که احداث آسمانخراش در حریم منظر بازار ممنوع است.
مجمع شهرسازی ملی هر سال در یک کشور برگزار میشود و از سال ۲۰۰۰ سازمان ملل مصوب کرد که کنفرانسهای شهری در کشورهای مختلف برگزار شود.
وی ادامه داد: امسال این کنفرانس در شهر آغدام قرهباغ برگزار شد و دعوتنامه ای نیز از سوی انجمن شهری باکو به تبریز فرستاده شد تا تبریز هم به عنوان نماینده کشورمان در بین ۴۰ نماینده از کشورهای شرکت کننده حاضر باشد.
معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز عنوان کرد: در این کنفرانس، هر کشور اقدامات خود را در حوزه مسائل شهری و طرح های توسعه معرفی کرد و دولت جمهوری آذربایجان در راستای اهداف توسعه پایدار، مبنای توسعه را در شهر آغدام قرار داده است.