به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو، تابستان در استان ازمیر ترکیه مملو از محصولات رسیده و رنگارنگ است، اما رطوبت متعادل منطقه، آفتاب گرم تابستان و گوجه فرنگی فراوان در منطقه باعث شده است منطقه توربالی این استان تولید کننده ۹۵ درصد گوجه فرنگی خشک این کشور باشد.
سالانه ۸۰۰ الی ۹۰۰ تن گوجه فرنگی خشک توسط حدود ۲۵۰ نفردر این منطقه فرآوری می شود.
۱۰ کیلوگرم گوجه فرنگی تازه برای تهیه تنها ۱ کیلوگرم گوجه فرنگی خشک شده مورد نیاز است.