به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از حریت، اردوغان در آیین تحویل این خودرو گفت: امروز ما شاهد تحقق رویای 60 ساله ملت خود هستیم. اولین سفارش توگ افتخار کشورمان را در سال 2019 ثبت کردیم امروز اولین خودروی هوشمند را دریافت می کنیم.
اردوغان در این مراسم گفت: ای کاش توگ یکی از اولین ثمرات قرن ترکیه ،برای همه ملت ما مفید باشد.
وی افزود: توگ به عنوان نمادی از توسعه اقتصادی کشور و توسعه جهانی متولد شد و به سطح توسعه فعلی خود رسیده است.
مصطفی وارنک، وزیر صنعت و فناوری در روز 3 آوریل به خبرنگاران گفت: پیشسفارشهای TOGG T10X از 16 تا 27 مارس بهصورت آنلاین انجام شد و در مجموع 177000 خودرو بهصورت آنلاین فروخته شد.
این شرکت قصد دارد 20000 دستگاه را به اولین خریداران خودروی برقی Togg مدل T10X که از طریق قرعه کشی دیجیتال انتخاب شده اند تحویل دهد.
وارانک هفته گذشته گفت: اردوغان و الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان اولین کسانی هستندکه توگ دریافت خواهند کرد.
قیمت مدل استاندارد T10X از 953000 لیر ترکیه (حدود 50200 دلار) تا 1.05 میلیون لیر (حدود 55600 دلار) شروع می شود، در حالی که مدل دوربرد آن 1.215 میلیون لیر (حدود 64000 دلار) قیمت دارد.
