ترکیه حریم هوایی را به روی پروازهای ارمنستان بست - یازاکو
اخباربین المللی

ترکیه حریم هوایی را به روی پروازهای ارمنستان بست

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از دیلی صباح، این بنای تاریخی از مسببان قتل و کشتار مقامات عثمانی و آذربایجان در اوایل دهه 1920 تجلیل می کند.

چاووش اوغلو در گفتگو با شبکه تلویزیونی NTV گفت: اگر این بنای تاریخی برداشته نشود، ترکیه اقدامات بیشتری را انجام خواهد داد.

آنکارا پیشتر افتتاح این بنای تاریخی را محکوم کرده بود.

دربیانیه وزارت امور خارجه ترکیه آمده است: ما به شدت گشایش بنای یادبود نمسیس در ایروان را محکوم می کنیم که به عاملان ترور رهبران سیاسی و نظامی عثمانی در اوایل دهه 1920 و مقامات آذربایجانی وقت و حتی برخی از شهروندان عثمانی اختصاص دارد.

در این بیانیه آمده است؛ این بنای تاریخی شرم آور از یک اقدام خونین تروریستی را که به حملات تروریستی فجیع انجامید و در آن 31 دیپلمات ما و اعضای خانواده آنها به قتل رسیدند، تجلیل می کند.

در این بیانیه همچنین تاکید شده است که نحوه نمایش این رویدادها توسط رسانه‌های ارمنستان نشان می‌دهد که درک تحریف‌شده و غیرقابل قبولی از تاریخ در میان برخی افراد وجود دارد.

این اقدامات تحریک آمیز که با روح روند عادی سازی بین ترکیه و ارمنستان ناسازگار است، به هیچ وجه به تلاش ها برای برقراری صلح و ثبات پایدار و پایدار در منطقه کمک نمی کند، برعکس، بر عادی سازی تاثیر منفی خواهد گذاشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا