کسب رتبه دوم المپیاد دانش‌آموزی نانو توسط آذربایجان شرقی - یاز اکو
اخبارفن آوری

کسب رتبه دوم المپیاد دانش‌آموزی نانو توسط آذربایجان شرقی

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، پژوهشسراهای دانش آموزی مراغه و آذربایجان نیز به ترتیب رتبه‌های سوم و پنجم نهادهای برتر فعال در سیزدهمین المپیاد دانش آموزی علوم و فناوری نانو در شاخص‌های کیفی و کمی داوطلبان شرکت کننده را کسب کردند.

محمود بیگلری از پژوهشسرای دانش آموزی مراغه هم مدرس برتر این المپیاد معرفی شد.

سیزدهمین المپیاد دانش آموزی نانو با ثبت نام بیش از پنج هزار دانش‌آموز در سراسر کشور آغاز و چهار هزار و ۲۶۵ نفر در مرحله اول که در بهمن ماه ۱۴۰۰ به صورت آزمون تستی برگزار شد، حاضر شدند.

از میان شرکت کنندگان در اولین مرحله در مجموع ۶۸۴ نفر موفق به راه یابی به مرحله دوم شدند؛ این افراد در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در یک آزمون تستی و تشریحی با هم به رقابت پرداختند و در نهایت ۴۰ دانش آموز برگزیده از ۱۶ استان موفق به راه‌یابی به مرحله نهایی المپیاد شدند که پنج نفر از این برگزیدگان از آذربایجان شرقی بودند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا