• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Friday - 19 December - 2025
5
مديرعامل شرکت توزيع نیروی برق تبريز:

اجرای پروژه شبکه زمینی کوچه پاساژ با یک میلیارد و 280 میلیون ریال اعتبار

  • کد خبر : 108026
  • 22 خرداد 1402 - 13:00
اجرای پروژه شبکه زمینی کوچه پاساژ با یک میلیارد و 280 میلیون ریال اعتبار
یاز اکو - مديرعامل شرکت توزيع نیروی برق تبريز گفت: پروژه تبدیل شبکه هوایی به زمینی در کوچه پاساژ با اعتباری بالغ بر یک میلیارد 280 میلیون ریال اجرا شده است.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، عباس حسامی در خصوص پروژه تبدیل شبکه هوایی به زمینی در کوچه پاساژ اظهار کرد: این پروژه به طول فیزیکی 169متر در محدوده امور برق گلستان با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 280 میلیون ریال اجرا شده است.

وی با بیان اینکه طی این پروژه ۶۷ متر کابل کشی فشار ضعیف زمینی و 80 متر کابل کشی فشار ضعیف بر روی دیوار اجرا شده است. افزود: 2دستگاه پیلار ۲۷ و ۱۸ فیوز، ۳ دستگاه جعبه فیوز ۱۲تایی نصب شده است.

مديرعامل شرکت توزيع نیروی برق تبريز ادامه داد: در ادامه اجرای این پروژه ۲ اصله تیر بتنی و یک دستگاه پیلار ۱۸فیوز اسقاطی در کوچه پاساژ جمع آوری شده است.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=108026

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.