• امروز : سه شنبه - ۱۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 7 May - 2024
1

کولر سلولزی چه فرقی با کولر آبی دارد؟ + لیست قیمت انواع کولر آبی و سلولزی

  • کد خبر : 109900
  • 10 تیر 1402 - 9:45
کولر سلولزی چه فرقی با کولر آبی دارد؟ + لیست قیمت انواع کولر آبی و سلولزی
یاز اکو - اگر شما قصد خرید کولر آبی دارید، حتما این سوال برایتان به وجود آمده که کولر سلولزی بخریم یا کولر آبی معمولی؟ در این مطلب به این سوال پاسخ داده شده است و در ادامه لیست قیمتی از انواع کولر سلولزی ارائه شده است.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از اقتصادآنلاین، همان طور که از نام این وسیله سرمایشی پیداست، در کولرهای سلولزی از پدهای سلولزی برای رطوبت زنی استفاده می شود و در کولرهای آبی از پوشال؛ این مورد مهم ترین تفاوت کولر آبی سلولزی با کولر آبی معمولی می باشد.

همان گونه که می دانید پوشال ها علاوه بر اینکه بافت های ناهمگن و متغیری دارند، پس از ریزش آب روی آنها در مدت کوتاهی (یک هفته) به سمت پایین جا به جا شده و در نتیجه بخش های پایین تر متراکم تر و بخش های وسط یا بالایی تا حدی خالی از پوشال می گردد. این امر موجب ورود هوای گرم بیرون از قسمت هایی که پوشال آن ها تحلیل رفته بدون خنک شدن، می گردد و این هوای خنک نشده ورودی با هوای خنک شده بخش های پرپوشال مخلوط می گردد و باعث کاهش ۲۰% راندمان خنک کنندگی هوای کولرهای آبی معمولی می شود.

اما پدهای سلولزی دارای ساختاری همگن و یکنواخت هستند که بر خلاف پوشال ها آب به صورت کاملا یکنواخت در آن ها پخش می شود و هیچ قسمتی از پد مملو از آب و یا خشک باقی نمی ماند. این مسئله موجب می شود خنکی کولرهای سلولزی بیشتر از کولرهای آبی باشد. از سویی پدهای سلولزی منسجم هستند و امکان شکستگی در آن ها وجود ندارد و این امر موجب می شود امکان رشد باکتری در کولرهای آبی سلولزی از بین می رود. آیا تمامی تفاوت کولر آبی سلولزی با کولر آبی معمولی به این موارد خلاصه می شود؟ خیر!

اگر بخواهیم به طور مفصل تفاوت کولر آبی سلولزی با کولر آبی معمولی را بیان کنیم، می بایست به موارد زیر هم اشاره نماییم:

تغییر شکلی رخ نمی دهد

به دلیل ساختار پدهای سلولزی و شکل خاصی که دارند، این پدها می توانند سرعت عبور هوای گرم را اندکی کاهش دهند و بیشتر در تماس با آب قرار دهند. این مسئله موجب خنک سازی بیشتر هوا توسط این نوع کولر آبی نسبت به کولر های آبی معمولی می شود. به دلیل آن که پوشال ها متخلل هستند و هوا را به راحتی از سیستم عبور می دهند، راندمان خنک سازی با کاهش رو به رو می شود. اما پدهای سلولزی گرد و غبار و آلودگی ها را به خود جذب می نمایند و از توزیع آلودگی در هوا ممانعت می کنند.

مصرف انرژی کمتر می شود

پدهای سلولزی در شرایط آب و هوایی که رطوبت نسبی هوای بیرون (RH) در تابستان ها کمتر از ۱۵ درصد باشد حتی می توانند دمای هوای خروجی را تا ۱۵ درجه سانتی گراد کاهش دهند. زمانی که مقدار خنک سازی افزایش می یابد، میزان برق مصرفی کاهش یافته و هزینه های انرژی نیز کم می شود.

نیاز به تعویض کمتر است

پوشال هایی که در کولرهای آبی مورد استفاده قرار می گیرند را باید حداقل به صورت سالیانه تعویض نمود. این در حالیست که عمر مفید پدهای سلولزی بین ۳ الی ۵ سال است که در مقایسه با پوشال ها، دیرتر نیاز به تعویض شدن دارند.

پدها قابلیت شستشو دارند

پدهای سلولزی را می توان بدون آن که از کارایی آن کاسته شود به راحتی شست؛ ضمن آنکه این پدها تغییر شکل نمی دهند.

خنک سازی و تهویه ی هوا بهتر انجام می شود
کولرهای سلولزی پس از خنک سازی یکپارچه و کامل هوای محیط ،آن را به محیط داخلی آپارتمان ارائه می نمایند. این در حالی است که کولرهای آبی معمولی تنها توانایی خنک نمودن هوایی را دارند که دقیقا از بخش های پرپوشال کولر عبور می کند و هنگامیکه با هوای گرم ورودی از بخش های بدون پوشال مخلوط می گردد، خنکی هوا تا حدود ۲۰% کاهش می یابد.

هزینه نگهداری

یکی دیگر از مهم ترین تفاوت های عملی کولر آبی سلولزی با کولر آبی معمولی، تفاوت در هزینه تعویض هر ساله پوشال با هزینه تعویض پد سلولزی در هر ۴ سال یکبار است.

آسیب های زیست محیطی به حداقل می رسد

در کولرهای سلولزی مانند کولر گازی های اسپلیت از گاز های سمی مثل CFO و HFC استفاده نمی شود و این مورد کولرهای سلولزی را به وسیله سرمایشی حامی سلامت زیست محیطی تبدیل کرده است.

نوعی فیلتر هوا محسوب می شود

آیا می دانستید پدهای سلولزی نقش یک فیلتر هوا را ایفا می کنند؟ این پدهای پیوسته به سادگی و بدون صرف هیچ هزینه ی اضافه ای بخش عمده ای از گرد و غبار هوا و ذرات معلق در هوا را جذب می کنند و محیطی تمیز ایجاد می نمایند.

آلرژی تولید نمی کند

پدهای سلولزی برخلاف پوشال ها سبب بروز هیچ گونه آلرژی و عارضه ای نمی شوند و با استفاده از آن ها می توانید به راحتی در فضایی پاک تر تنفس کنید.

آنچه که خواندید تمامی تفاوت کولر آبی سلولزی با کولر آبی معمولی بود که در این مطلب به طور مفصل در اختیارتان قرار گرفت تا با دیدی آگاه و کاملا هشیار بتوانید نسبت به انتخاب کولر آبی متناسب با نیاز خود اقدام نمایید.

آب در پنل تجمع نمیابد

به دلیل وجود پدهای سلولزی، آب در کولرهای آبی سلولزی تجمع نمی یابد و این امر باعث می شود خطری موتور را تهدید نکند، زیرا آب به سمت پایین ریزش خواهد کرد.

طبق رصد اقتصادآنلاین از بازار لوازم خانگی، قیمت کولر آبی سلولزی انرژی مدل EC۱۱۰۰ هوادهی از بغل باسرمایش ۱۱۰۰۰ مبلغ ۳۵,۴۰۰,۰۰۰ تومان است این در حالیست که قیمت کولر سلولزی آبسال با سرمایش ۱۳۰۰۰ مدل AC/AX۱۳۰۰۰ مبلغ ۱۸,۱۰۰,۰۰۰ تومان اعلام شده است.

قیمت انواع کولر سلولزی
برند نوع مدل ظرفیت سرمایش قیمت / تومان
انرژی سلولزی EC۱۱۰۰ هوادهی از بغل  ۱۱ هزار ۳۵,۴۰۰,۰۰۰
البرز سلولزی بالازن ۱۸۰۰۰U ۱۸هزار ۲۷,۶۰۰,۰۰۰
آبسال سلولزی AC/AX۱۳۰۰۰ ۱۳ هزار ۱۸,۱۰۰,۰۰۰
انرژی سلولزی EC۰۷۰۰ ۷ هزار ۱۷,۲۰۰,۰۰۰
جنرال آبی gl۲۸۰۰ ۳ هزار ۱,۵۷۰,۰۰۰
برفاب آبی BF۲ ۳ هزار ۲,۷۰۰,۰۰۰
آبسال آبی AC۵۵ ۵ هزار ۹,۲۵۰,۰۰۰
لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=109900

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});