جدایی طلبان قره باغ علیه هواپیماهای مسافربری در حریم هوایی آذربایجان تداخل رادیویی ایجاد می کنند - یاز اکو
اخباربین المللی

جدایی طلبان قره باغ علیه هواپیماهای مسافربری در حریم هوایی آذربایجان تداخل رادیویی ایجاد می کنند

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از اوخو، در این خصوص وزارت دفاع جمهوری آذربایجان گزارشی را منتشر کرده است.
در این گزارش آمده است که هواپیمای گلف استریم جی ۲۸۰ متعلق به شرکت هواپیمایی جمهوری آذربایجان در مسیر زنگیلان-فضولی و فضولی-باکو در تاریخ ۱۳ جولای از ساعت ۱۱:۵۴ تا ۱۲:۰۷ و از ساعت ۱۳:۰۲ تا ۱۳:۱۷ در نتیجه اعمال تداخل رادیویی علیه این هواپیمای مسافربری دچار اختلال در سیستم ناوبری ماهواره ای آن شد.
در ادامه گزارش ذکر شده است که پیش از این نیز استفاده از مسدود کننده های رادیویی علیه سیستم های ناوبری ماهواره ای هواپیماهای مسافربری توسط دسته های مسلح غیرقانونی ارمنستان به ثبت رسیده است. علیرغم درخواست های مکرر ما به فرماندهی نیروهای حافظ صلح روسیه مبنی بر اینکه چنین مواردی تهدیدی جدی برای ایمنی پروازهای هوایی است، هیچ اقدامی تاکنون صورت نگرفته است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا