به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از دیلی صباح، هر ساله تقریباً ۷ میلیارد جوجه نر یک روزه به دلیل ناتوانی در تخمگذاری و نامناسب بودن برای تولید گوشت توسط پرورش دهندگان کشته می شوند.
با این حال، یک آزمایشگاه یک راه حل برای این مشکل بدست آورده است.
سینامون، محقق اصلی دریک علمی موسسه ، که برای دستیابی به امنیت غذایی و ایمنی غذایی کار میکند، توضیح داد: جوجههای نر یک روزه معمولاً کشته میشوند.
سینامون گفت: تیم او یک ویژگی ژنتیکی مرتبط با جنسیت ایجاد کرده است که رشد جنینهای نر را در مدت کوتاهی پس از تخمگذاری متوقف میکند.
ما این تخمها را میگیریم و ویژگی ژنتیکی را با استفاده از نور آبی فعال میکنیم، که بلافاصله باعث توقف رشد نرها میشود.
وی گفت: می توان از این تخم های جوجه نشده برای مصارف خوراکی دام استفاده کرد.
وی گفت: ما در حال مذاکره با شرکتهای ژنتیک لایهای هستیم و میتوانیم راهحل خود را در عرض دو سال در بازار ببینیم.
وی تاکید کرد: این راه حل مشکل بزرگی را برای صنعت غذایی حل خواهد کرد.